Life

Cătălin Botezatu a lămurit cel mai mare mister. De ce a plecat, de fapt, de la Bravo, ai stil! Surpriza e mare

Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la contractul cu emisiunea de modă „Bravo, ai stil!”, unde era jurat.
13.08.2021 | 08:32
Catalin Botezatu a lamurit cel mai mare mister De ce a plecat de fapt de la Bravo ai stil Surpriza e mare
Cătălin Botezatu a lămurit cel mai mare mister. De ce a plecat, de fapt, de la Bravo, ai stil! Surpriza e mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul designer a mărturisit că plecarea sa nu înseamnă că are neapărat mai mult timp liber, ci se poate ocupa mai intens de afacerile pe care le dezvoltă și de proiectele pe care le are în prezent.

Fostul jurat de la Kanal D a declarat că îi era destul de greu să se împartă între filmările de la „Bravo, ai stil” și proiectele sale având în vedere că uneori stătea pe platouri chiar și 10-12 ore.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Cătălin Botezatu a ținut să puncteze faptul că s-a retras momentan din calitatea de jurat, așa că nu este exclus să revină în sezoanele următoare.

Cătălin Botezatu, motivul real al plecării de la Bravo, ai stil

„După «Bravo, ai stil» nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

M-am retras cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc. 

De obicei, atunci când ești designer clientul vrea să te întâlnească și acest lucru nu puteam să îl fac pentru că filmările la «Bravo, ai stil» însemnau uneori și câte 10-12 ore pe zi și am foarte multe proiecte, foarte multe prezentări de modă.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, eu, față de cei care nu știu, față de colegii mei, mai am și alte afaceri pe care le dezvolt și atunci îmi este greu să mă împart!”, a mărturisit Cătălin Botezatu într-un interviu pentru ciao.ro.

Cătălin Botezatu regretă plecarea de la Bravo, ai stil? Care este adevărul

Creatorul de modă s-a bucurat să fie în juriul de la „Bravo, ai stil!”, unde a avut parte de o atmosferă plăcută. Vedeta susține că nu regretă complet decizia luată pentru a fost una asumată și foarte bine analizată având în vedere planurile sale.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care Cătălin Botezatu spune că îl regretă după plecarea de la masa juriului este faptul că nu-și mai vede prietenii și echipa de oameni cu care a lucrat în ultima vreme.

„Dacă am regretat decizia de a pleca de la Bravo, ai stil. Nu este vorba despre un regret, este o decizie asumată, o decizie bine pusă în balanță. Niciodată nu poți spune că nu ai regrete sau că nu regreți nimic.

Ba da, regret, pentru că era o atmosferă plăcută, erau niște oameni minunați și o echipă minunată, dar, bineînțeles că pentru mine, cel puțin, care am fost tot timpul o persoană activă, și care întotdeauna, de 38 de ani, a avut o activitate extraordinară, înseamnă un nou început. 

Lucrez la alte proiecte, etc…Deci nu poate fi vorba de un regret total, ci doar de faptul că nu mai îmi văd prietenii, echipa…”, a mai adăugat Cătălin Botezatu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT