Life

Cătălin Botezatu a recunoscut câți copii are: ”Seamănă leit cu mine”. Surpriza e mare

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față. Câți copii are fostul jurat de la Bravo, ai stil. Ce spune vedeta despre relația lor.
27.11.2022 | 18:39
Catalin Botezatu a recunoscut cati copii are Seamana leit cu mine Surpriza e mare
Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față. Câți copii are fostul jurat de la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a recunoscut câți copii are. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că seamănă leit cu el. Designerul a vorbit și despre legătura pe care o are cu urmașii săi, subliniind că toată viața a fost discret în această privință.

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față. Câți copii are fostul jurat de la Bravo, ai stil

Cătălin Botezatu are doi băieți din două relații diferite. Vedeta păstrează legătura cu copiii, însă nu-i ajută din punct de vedere financiar, precizând că aceștia sunt deja majori și că nu le lipsește nimic legat de partea materială.

ADVERTISEMENT

A strâns o avere impresionantă până acum, dar care nu va rămâne urmașilor săi. Creatorul de modă își va lăsa toate finanțele celor care au nevoie, nicidecum familiei, care are o situație foarte bună în momentul de față.

„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei?

ADVERTISEMENT

Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească”, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV.

Cătălin Botezatu își dorește o fetiță

Cătălin Botezatu susține că nu a fost niciodată o persoană secretoasă. Mai mult decât atât, spune că mereu s-a știut că este tatăl a doi băieți, doar că nu a vrut să-și implice familia, soțiile, iubitele sau amantele în lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru ține de demnitatea unui bărbat adevărat. În plus, designerul nu dorește să ofere prea multe amănunte despre fiii săi sau să-i expună în spațiul public.

„Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, spunea Cătălin Botezatu într-un interviu anterior.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Bravo, ai stil își dorește foarte mult o fetiță. Această dorință o are încă de anul trecut, designerul declarând că ar fi topit dacă ar veni pe lume o micuță. Totodată, cariera sa s-ar duce de râpă.

ADVERTISEMENT