Life

Cătălin Botezatu și-a cumpărat apartament de lux în Dubai. Suma fabuloasă pe care a plătit-o

Cătălin Botezatu se alătură vedetelor autohtone care au investit în domeniul imobiliar din Dubai. Celebrul creator de modă a plătit o sumă uriașă pentru locuință.
25.03.2022 | 18:14
Catalin Botezatu sia cumparat apartament de lux in Dubai Suma fabuloasa pe care a platito
Cătălin Botezatu, locuință de vis în Dubai. Câți bani a plătit designerul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Designerul și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a scos din buzunar o sumă fabuloasă pentru casa care se află la etajul 54 și are o priveliște superbă, direct la Oceanul Indian.

Cătălin Botezatu, locuință de vis în Dubai. Câți bani a plătit designerul

Cătălin Botezatu este fericitul proprietar al unei locuințe de vis, vedeta fiind convinsă că valoarea imobiliul va crește și mai mult în următoarea perioadă. De aceea creatorul de modă a prins momentul și a semnat contractul.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer are un apartament spațios în Dubai, o priveliște uimitoare de la geamul locuinței, dar și o grădină impresionantă la ultimul etaj unde se gândește să organizeze următoarea prezentare de modă.

„Este la etajul 54, are un view către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă.

ADVERTISEMENT

Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extrordinară peste doar câteva luni doar, sunt ofere de nerefuzat”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Suma plătită de vedeta este de peste 350.000 de euro, însă este foarte posibil ca prețul apartamentului să fie unul și mai mare având în vedere sumele impresionante care se vehiculează legat de locuințele din Dubai.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, printre vedetele care au investit în Dubai

Decizia a fost luată prin prisma faptului că vedeta călătorește foarte des în Emirate, acolo unde plănuiește să deschidă un magazin multibrand de designeri români. Afacerea ar putea să se gata în luna septembrie.

Fostul jurat de la Kanal D nu este prima persoană publică din România care investește în domeniul imobiliar din Dubai. Prima care și-a cumpărat apartament este Denisa Tănase de la Bambi care vrea să plece definitiv din țara natală.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă și Andreea Bălan este interesată să-și cumpere o locuință în Emiratele Arabe, locul preferat al vedetelor autohtone.

ADVERTISEMENT