Life

Cătălin Botezatu are o relație de iubire ascunsă de câțiva ani. Dezvăluirea făcută de creatorul de modă

01.09.2020 | 11:33
Catalin Botezatu are o relatie de iubire ascunsa de cativa ani Dezvaluirea facuta de creatorul de moda
Cătălin Botezatu a vorbit despre carieră și viața personală în cel mai recent interviu
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, mai ales când vine vorba despre relațiile de iubire.

De ani buni, creatorul de modă iubește și este iubit despre o persoană pe care vrea să o țină la secret, căci de gura lumii se teme cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Așadar, designerul a făcut marea dezvăluire într-un interviu pentru revista Viva, unde a mărturisit că are pe cineva în viața lui și nu este vorba despre o persoană care a intrat recent în viața lui, ci de un om pe care îl iubește de ani buni și i-a fost alături în cele mai grele și bune momente din viața lui.

Cătălin Botezatu, despre dragoste și carieră

Cum stă designerul cu dragostea? Ei bine, creatorul de modă a răspuns sincer, poate mai sincer ca niciodată. „ În același stadiu. Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămână așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă nu are copii și nu este nici căsătorit, deși de-a lungul timpului au fost controverse în ceea ce privește viața lui personală. Cum privește Bote trecutul? Ei bine, sunt câteva lucruri pe care poate le-ar șterge cu buretele.

„ Aș  avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar  fi  un  cumul  de  regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi  și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am  făcut  de  toate, dar mai e loc de multe altele.”, a mai spus Cătălin Botezatu,pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

S-a iubit cu mai multe femei celebre

Pe unele le-a făcut chiar le cunoscute, altele erau deja celebre. Cătălin Botezatu a avut în palmares mai multe femei, printre care multe vedete. Dana Ospitaru, fost manehin, a fost prima lui iubire. Bianca Brad a fost cea care urma să ajungă cu designerul în fața altarului și totodată cea care la îndrumat spre o carieră în modă, în anii 80. Tania Budi a fost una dintre iubitele creatorului de modă. Vanda Vlasov este și ea pe lista de iubiri ale lui Bote. Cea mai controversată relație a avut-o cu Bianca Drăgușanu, pe care a transformat-o în vedetă.