Life

Cătălin Botezatu, critici dure pentru Andreea Antonescu: „E ușor vulgară”

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au comentat ținutele vedetelor, iar una dintre cele criticate pentru cum se îmbracă a fost Andreea Antonescu,
29.06.2021 | 17:28
Catalin Botezatu critici dure pentru Andreea Antonescu E usor vulgara
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au luat ținutele vedetelor la puricat în rubrica pe care cei doi o realizează la Teo Show.

Cei doi au comentat fără milă rochiile și fustele pe care le-au purtat anumite staruri de la noi. Printre cele criticate s-au numărat Andreea Antonescu și Diana Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a fost aspru taxată de Bote pentru ținuta pe care a trebuit să o comenteze, una cu un decupaj despre care creatorul de haine spune că nu mai este la modă.

Andreea Antonescu, criticată de Cătălin Botezatu din punct de vedere vestimentar

„Mie nu-mi place această rochie. E o rochie ușor vulgară. Ea are un piept superb, sâni superbi. E o rochie demodată. Această înfășurare nu se mai poartă de mult. E ușor vulgară din punctul meu de vedere, ca să nu spun că aș fi pus și alte sandale în picioare”, a spus Cătălin Botezatu despre Andreea Antonescu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

O altă vedetă luată în colimatoriu a fost Dana Rogoz, despre care Raluca Bădulescu are întotdeauna o remarcă de făcut. Jurata de la Bravo, ai stil a comentat o poză pe care Abramburica a făcut-o lângă un galantar cu pește și nu înțelege de ce e tot timpul extrem de veselă în poze.

Raluca are senzația că Dana este mult prea periculoasă și o irită destul de tare pozițiile în care aceasta pozează. Teo Trandafir i-a spus fashionistei că Dana Rogoz este exact așa cum apare în poze, mereu zâmbitoare și ușor copilăroasă.

ADVERTISEMENT
cătălin botezatu raluca bădulescu ținute vedete
Stânga: Andreea Antonescu a primit AȘA NU de la Ralu și Bote; Sus: Diana Dumitrescu și Dana Rogoz, jos: Valerie Lungu. Foto: capturi Kanal D/ Colaj Fanatik

Valerie Lungu, apreciată

Valerie Lungu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil 5 a fost, însă, apreciată de blondină. Singura critică a fost legată de locul în care a ales să facă poza.

„Cred că suntem singurii nepozați în fața mașinii ăsteia. Cred că e prin Dorobanți mașina, dar nu bag mâna în foc. Dacă nu ai poză la mașina asta, ești degeaba. E o observație colaterală, dar Valerie e super-hot”, a comentat Băduleasca.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum Diana Dumitrescu a primit mereu aprecieri din partea celor doi experți în modă, ținuta din ediția din 29 iunie prezentată la Teo Show n-a mai avut notă de trecere.

Cătălin și Raluca au spus că Diana a dat-o în bară cu o ținută all black, precizând în același timp că o apreciază pe ea ca persoană.

 

 

ADVERTISEMENT