Life

Cătălin Botezatu, critici dure pentru ținuta lui Carmen Iohannis de la funeraliile Reginei Elisabeta: „Un decolteu mult prea mare. Inadmisibil!”

Cătălin Botezatu, extrem de nemulțumit de rochiile purtate de Carmen Iohannis de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.
20.09.2022 | 22:32
Catalin Botezatu critici dure pentru tinuta lui Carmen Iohannis de la funeraliile Reginei Elisabeta Un decolteu mult prea mare Inadmisibil
Cătălin Botezatu, extrem de nemulțumit de ținuta lui Carmen Iohannis de la funeraliile Reginei Elisabeta. Foto: Colaj Fanatik / Facebook - Cătălin Botezatu și Andreea Tincu.
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a criticat-o dur pe Prima Doamnă a țării, după aparițiile sale la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Iată ce nu i-a plăcut deloc criticului de modă.

Cătălin Botezatu, extrem de nemulțumit de ținuta lui Carmen Iohannis de la funeraliile Reginei Elisabeta

Carmen Iohannis nu s-a îmbrăcat deloc potrivit pentru apariția alături de șeful statului la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, crede Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Designerul și criticul de modă a desființat ținutele purtate de soția președintelui pentru această ocazie istorică, conform Click!.

Prima rochie purtată de Carmen Iohannis, una de catifea, a avut un decolteu mult prea mare, lucru „inadmisibil” în opinia lui Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Pentru a salva ținuta, Prima Doamnă a României trebuia să poarte un decolteu mult mai mic, similar cu cele pe care le avea Jacqueline Kennedy Onassis, fostă primă doamnă a Americii.

Pălăria nu a fost nici ea pe placul lui Cătălin Botezatu, la fel și ciorapii purtați de soția președintelui țării. Totuși, Klaus Iohannis a avut o ținută impecabilă, a spus designerul.

ADVERTISEMENT

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului.

Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a transmis Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Critici dure pentru rochiile lui Carmen Iohannis

Nici cea de-a doua rochie purtată de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta nu a fost o alegere mai fericită, crede Cătălin Botezatu.

Lungimea mânecii nu a fost deloc una potrivită, crede el, iar rochia în sine este prost lucrată și decolteul este unul absolut interzis pentru o ceremonie sobră de acest tip.

Nici coafura aleasă de Carmen Iohannis nu a fost una bună, a mai precizat Botezatu.

„În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată!

Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a mai precizat Cătălin Botezatu.

Pe lângă toate aceste lucruri, Carmen Iohannis a fost criticată și pentru că apărea zâmbind în pozele de la eveniment de internauți.

ADVERTISEMENT