Life

Cătălin Botezatu, cumpărat de Anamaria Prodan la Bravo, ai stil? Denise Rifai, întrebări fără milă pentru designer

Cătălin Botezatu este noul invitat al lui Denise Rifai în emisiunea 40 de întrebări, care va fi difuzată duminică, pe 12 septembrie.
07.09.2021 | 17:30
Catalin Botezatu cumparat de Anamaria Prodan la Bravo ai stil Denise Rifai intrebari fara mila pentru designer
Cătălin Botezatu, noul invitat al jurnalistei Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Designerul Cătălin Botezatu va fi noul invitat al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Jurnalista de la Kanal D îi va adresa cele mai incomode întrebări pe care creatorul de modă, fost jurat la Bravo, ai stil, le-a primit în viața sa.

Printre curiozitățile lui Denise Rifai se află și una despre sezonul trecut Bravo, ai stil Celebrities. Prezentatoarea a readus în prim plan zvonurile potrivit cărora Cătălin Botezatu ar fi favorizat-o pe Andreea Tonciu pentru că era ajutată de Anamaria Prodan la ținutele sale.

ADVERTISEMENT

Una dintre întrebările directe pe care Denise Rifai i-o adresează lui Bote este dacă impesara i-ar fi cumpărat voturile pentru ca Tonciu să iasă mereu bine.

Cătălin Botezatu, întrebat despre unul din cele mai controversate subiecte din sezonul trecut Bravo, ai stil

„A încercat AnaMaria Prodan să îți cumpere votul la <Bravo, ai stil>?”, “Ai mințit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”, “Ți-a fost pusă viață în pericol din cauza cămătarilor?”,

ADVERTISEMENT

„Ai fost abuzat în închisoare?”, “Care a fost cel mai bun rol pe care l-ai jucat în viață?”, “Iubești?”, “Ți-a fost vreodată rușine de alegerile făcute?”, sunt câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le-a pregătit lui Cătălin Botezatu.

Cristina Șișcanu l-a acuzat pe Bote în finala Bravo, ai stil că a primit mită de la Tonciu

Despre subiectul legat de cumpărarea voturilor a vorbit și Cristina Șișcanu chiar în marea finală a sezonului trecut. „Domnule Botezatu, ați primit foloase materiale sau alte tipuri de foloase de la Andreea Tonciu?”, a fost întrebarea pe care Cristina Șișcanu i-a pus-o lui Cătălin Botezatu în finala Bravo, ai stil Celebrities din 2020.

ADVERTISEMENT

Botezatu a recunoscut atunci că într-adevăr s-a întâlnit la un moment dat cu impresara Anamaria Prodan și au vorbit despre participarea Andreei Tonciu în concurs, însă nu a fost vorba despre nicio mită, așa cum insinua Șișcanu.

Botezatu a reacționat foarte dur în seara respectivei finale, iar întrebările pe care le-a pregătit atunci Cristina pentru membrii juraților i-au scos pe toți din sărite.

ADVERTISEMENT

Episodul respectiv ar putea fi clarificat, în sfârșit, în emisiunea „40 de întrebări” de duminică, 12 septembrie, de la ora 22:30.

Cătălin Botezatu nu mai face parte din juriul noului sezon Bravo, ai stil Celebrities. Creatorul de modă a fost înlocuit de fotograful revistei Elle, Tibi Clenci.

Botezatu continuă să aibă colaborări cu postul de televiziune Kanal D, unde, deocamdată, apare în rubrica de critică vestimentară din cadrul Teo Show.

 

ADVERTISEMENT