Life

Cătălin Botezatu, declarație controversată pentru femeile care exagerează cu intervențiile estetice: ”Majoritatea sunt penibile”

Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare despre doamnele care recurg la foarte multe operații estetice. Designerul le consideră penibile.
06.06.2024 | 10:45
Catalin Botezatu declaratie controversata pentru femeile care exagereaza cu interventiile estetice Majoritatea sunt penibile
Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare despre doamnele care recurg la foarte multe operații estetice. Designerul le consideră penibile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, declarație controversată pentru femeile care exagerează cu intervențiile estetice. „Majoritatea sunt penibile”, susține fostul jurat de la Bravo, ai stil care până la vârsta de 57 de ani nu a ajuns la medicul estetician.

Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare despre doamnele care recurg la foarte multe operații estetice. Designerul le consideră penibile

Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare despre doamnele care recurg la foarte multe operații estetice. Designerul le consideră penibile. Vedeta în vârstă de 57 de ani susține că nu a făcut nicio intervenție până la ora actuală.

ADVERTISEMENT

A făcut această mărturie după ce a fost criticat în repetate rânduri pentru că apare cu ochelari de soare. Creatorul de modă este convins că se va șifona foarte tare, însă nu dorește să exagereze așa cum fac multe femei din showbizul autohton.

„Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții, nu este ceva rău, dar să nu exagereze pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile”, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, detalii despre diferențele dintre bărbați

Cătălin Botezatu a oferit detalii despre diferențele dintre bărbați, subliniind că atitudinea este cea care contează cu adevărat. Fostul jurat de la Bravo, ai stil crede că atitudinea este vizibilă atunci când vine vorba de protejarea unei femei.

Mai mult decât atât, fosta vedetă de la Kanal D spune că cei care au sub 35 de ani în general nu au educație. Designerul consideră că aceștia nu au nici măcar bacalaureatul, însă sunt adepții sălilor de fitness.

ADVERTISEMENT

„Faptul că un bărbat întotdeauna trebuie să protejeze femeia, să aibă grijă de ea. Să fie un stâlp pe care femeia să se bezeze, indiferent că este o femeie alfa, pentru că poți da de o femeie puternică.

Dar, în intimitate, în familie, tu trebuie să îi dai ei senzația că ești mai puternic decât ea. Să o protejeze în permanență, să îi ofere tot timpul divertismentul, în sensul bun al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Să o facă veselă, să o determine să-i placă cunoașterea, călătoria. Să fie un bărbat rafinat prin gusturi, să știe cum să o scoată la anumite restaurante, să o ducă în anumite călătorii și să-i facă acele vacanțe de neuitat”, a mai spus Cătălin Botezatu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită