Life

Cătălin Botezatu, declarații despre relația cu tatăl său. De ce nu-și vorbesc cei doi

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre legătura cu tatăl său, Constantin. Motivul pentru care s-au certat în urmă cu mai bine de un an.
09.11.2022 | 11:38
Catalin Botezatu declaratii despre relatia cu tatal sau De ce nusi vorbesc cei doi
Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre legătura cu tatăl său. Motivul pentru care s-au certat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Bravo, ai stil a făcut declarații despre relația cu figura paternă. De ce nu-și vorbesc cei doi bărbați și care au fost motivele pentru care s-au certat acum un an. Vedeta a mărturisit ce l-a deranjat la tatăl său.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre legătura cu tatăl său. Motivul pentru care s-au certat

Cătălin Botezatu a fost crescut de mic de mama sa, după ce părinții au divorțat. Tatăl și-a refăcut viața amoroasă de mai multe ori, fiind considerat de vedeta de la Kanal D un adevărat Don Juan. Acum cei doi sunt certați.

ADVERTISEMENT

Renumitul designer a subliniat că în urmă cu un an s-a oprit legătura cu figura paternă după ce a fost strigat pe numele fratelui vitreg. Acest lucru l-a deranjat pe creatorul de modă, dar și alte situații minore. Decizia nu a fost a sa.

Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat. Noi nici acum nu ne vorbim. Sunt niște căpoșisme ale bărbaților maturi. Dar el a hotărât să fie așa…

ADVERTISEMENT

Dintr-o prostie a decis să nu mai vorbim. De un an e așa. Dar nici eu nu am vrut să merg la el.

Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru (n.r. – copilul soției lui Constantin), e dureros. I-am zis – «Tată, eu sunt Cătălin!» Mă macină acest subiect.

E prima oară când îl vorbesc public. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns”, a explicat Cătălin Botezatu în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, detalii despre tatăl său, Constantin

Cătălin Botezatu recunoaște că seamănă foarte mult cu tatăl său, Constantin. Ambii sunt firi puternice și extrem de vulcanice, vedeta precizând că nu știe cum să-și arate sentimentele și afecțiunea pentru cei care i-au dat viață.

Creatorul se consideră o persoană foarte rece, deși nu i-a spus clar și răspicat figurii paterne că-l iubește. În plus, are o apreciere foarte mare pentru bărbatul de la care a furat foarte multe chestii de masculinitate.

ADVERTISEMENT