Life

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre femeile din viața sa. Designerul are sau nu iubită?

Cătălin Botezatu (55 de ani) a făcut mărturisiri importante despre viața amoroasă, precizând care este adevărul despre dragoste sau dacă are parteneră de viață.
05.01.2022 | 15:50
Catalin Botezatu dezvaluiri despre femeile din viata sa Designerul are sau nu iubita
Cătălin Botezatu, mărturie despre viața amoroasă. Ce spune designerul despre femeile din viața sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile despre femeile din viața creatorului de modă sunt făcute cu cărțile pe față având în vedere că vedeta nu vorbește foarte des despre ce se petrece în partea personală.

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a mărturisit că nu are o iubită, dar știe exact cum vrea să arate femeia de lângă el: o persoană care să îi semene în multe privințe.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Cătălin Botezatu caută o femeie care să iubească aventura și călătoriile la fel de mult ca el. Totodată, vedeta vorbește despre o dragoste pasională.

Cătălin Botezatu, mărturie despre viața amoroasă. Ce spune designerul despre femeile din viața sa

„Faptul că nu m-am afișat cu o persoană publică, cu o femeie, asta nu înseamnă că nu sunt implicat într-o relație.

ADVERTISEMENT

Un Săgetător este implicat tot timpul într-o relație, iubește cu pasiune, dă totul și vrea totul, din fericire sau din nefericire, depinde cum vrei să o iei.

Din păcate, nu întotdeauna găsește persoana pe care o caută și atunci într-adevăr intervin dezamăgiri pentru că în momentul în care mă îndrăgostesc mă deschid ca o carte.

ADVERTISEMENT

Spun totul de la început, spun «Te iubesc», dacă consider că o iubesc pe acea persoană, dar nu întotdeauna lucrurile stau cum vreau eu. Acum, pe plan sentimental, sunt «free like a bird» (n.r.: liber ca pasărea cerului) și nimic altceva!

Pentru mine îmi doresc acum, pe plan sentimental, o femeie care să fie… să semene puțin, din punctul de vedere al caracterului, cu mine, o femeie căreia să-i placă aventura, căreia să-i placă să călătorească foarte mult.

ADVERTISEMENT

O femeie căreia îi place să se bucure de orice lucru, o femeie care trebuie într-adevăr să fie și ușor cosmopolită, ușor fițoasă, în sensul bun al cuvântului, pentru că nu aș putea să mă regăsesc lângă o femeie simplă”, a spus Cătălin Botezatu pentru ciao.ro.

Cătălin Botezatu, despre femeile din viața sa amoroasă

Celebrul designer nu mai are răbdare într-o relație sentimentală, de aceea ultimele legături au fost „pasagere”. A existat mereu o femeie lângă Cătălin Botezatu pentru perioade scurte sau mai lungi de timp.

Omul de afaceri s-a simțit minunat cu fiecare dintre fostele partenere de viață și a fost fericit, dar spune că nu mai vrea să „crească” fete pentru că de multe dintre ele s-a ales praful.

ADVERTISEMENT