Life

Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: ”Să facă ce vrea ea”

17.01.2021 | 12:08
Catalin Botezatu declaratii surprinzatoare despre relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau Sa faca ce vrea ea
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a făcut declarații surprinzătoare după ce a aflat că Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Celebrul designer a rămas în relații bune cu fosta asistentă TV, pe care o iubește chiar dacă s-au despărțit acum mulți ani. 

Juratul de la „Bravo, ai stil!” s-a bucurat că blondina și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri și chiar s-a oferit să le fie naș de cununie, mai ales că cei doi discută tot mai des despre acest aspect. Afirmația vine după ce noul cuplu din showbiz a petrecut o vacanță de vis în Maldive.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă o cunoaște foarte bine pe fosta iubită a lui Alex Bodi, drept urmare are câteva sfaturi pentru actualul partener de viață. Cătălin Botezatu susține că blondina vrea un bărbat care să tacă și care să-i facă pe plac în toate.

Cătălin Botezatu, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

„Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă.

ADVERTISEMENT

În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat Cătălin Botezatu, informează libertateapentrufemei.ro.

Vedeta nu vorbește pentru prima oară despre relațiile amoroase ale fostei partenere de viață, în trecut făcând dezvăluiri și despre legătura dintre fosta prezentatoare TV și omul de afaceri din Mediaș. Cătălin Botezatu susținea în urmă cu câteva luni că Alex Bodi este un băiat de treabă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul designer regreta la momentul respectiv că Bianca Drăgușanu a pus capăt relației cu fostul iubit, însă se pare că acum este decis să o susțină și să o vadă fericită alături de Gabi Bădălău, fostul soț al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Cătălin Botezau o păstrează pe blondină în inima sa, în ciuda faptului că relația lor cu năbădăi s-a încheiat în urmă cu mai bine de 10 ani. Juratul de la Kanal D este cel care a făcut-o vedetă pe fosta asistentă a lui Dan Capatos, în prezent fiind prieteni foarte buni.

ADVERTISEMENT

Cei doi au rămas în relații excelente și se ajută de fiecare dată când au probleme. De altfel, Bianca Drăgușanu nu lipsește niciodată de la evenimentele organizate de creatorul de modă.

ADVERTISEMENT