Life

Cătălin Botezatu, definiția unui bărbat de succes: „Sacrificiul e cuvântul de ordine”. Ce regrete are când vine vorba de carieră

Cătălin Botezatu a oferit definiția bărbatului de succes, din punctul său de vedere, și a recunoscut că de-a lungul carierei a mai făcut și greșeli.
06.10.2022 | 12:36
Catalin Botezatu definitia unui barbat de succes Sacrificiul e cuvantul de ordine Ce regrete are cand vine vorba de cariera
Cătălin Botezatu a spus cum trebuie să fie un bărbat de succes. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală și carieră. Designerul a explicat ce înseamnă pentru el un bărbat de succes și a recunoscut că, de când se află în lumina reflectoarelor, a făcut anumite greșeli pe care acum nu le-ar mai repeta.

Definiția bărbatului de succes, oferită de Cătălin Botezatu. Ce sacrificii a făcut designerul pentru carieră

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes creatori de modă. Cu prezentări la Paris Fashion Week și pe cele mai mai podiumuri ale lumii, se bucură de admirația celor din jur.

ADVERTISEMENT

Călătorește mult, a fost jurat la Bravo, ai stil! și poartă haine și accesorii care valorează cât un apartament de lux. Totuși, Cătălin Botezatu recunoaște că a mai făcut și greșeli de-a lungul carierei, dar pe care acum nu le-ar mai repeta.

Creatorul de modă a explicat care este pentru el definiția unui bărbat de succes și cum consideră că ar trebui să stea lucrurile.

ADVERTISEMENT

„Bărbatul de succes muncește de dimineața până seara, are niște idealuri, nu visează cai verzi pe pereți.

Sacrificiul este cuvântul de ordine la un bărbat de succes , pentru că trebuie să sacrifici viață personală, sănătate, să muncești de dimineață până seara și să fii conștient că ești un exemplu permanent pentru societatea în care trăiești”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars, citat de SpyNews.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă este conștient de faptul că noile generații îl privesc ca pe un exemplu, astfel că încearcă să se țină departe de controverse. În consecință, este mult mai atent cu cine și cum apare în public, evită să-și expună viața personală și să „șocheze prea mult”, după cum a dezvăluit Cătălin Botezatu.

„Nu am fost niciodată un anonim”

Totodată, vedeta recunoaște că, în tinerețe, a ieșit în evidență cu anumite relații, dar contează că a făcut totul cu limită și nu consideră că a exagerat.

ADVERTISEMENT

„În tinerețe poate e permis, dar pe măsură ce te maturizezi, îți maturizezi și evoluția ta în fața societății. (…) Nu am fost niciodată un anonim. (…)

Am ieșit în evidență cu o relație, două, dar aceste femei au ajuns mari. (…) Mă bucur. Unii spun ‘ai creat monștri, da, nene, da vă curg balele după ele”, a adăugat designerul.

ADVERTISEMENT