Life

Cătălin Botezatu, demascat în fața tuturor de Cristina Șișcanu: ”Credeați că știți totul despre el? Vă înșelați!”

Pe Cătălin Botezatu îl cunoaștem cu toții, însă sunt câteva detalii din viața celebrului designer care au rămas un mister, cel puțin până acum.
01.11.2022 | 20:19
Catalin Botezatu demascat in fata tuturor de Cristina Siscanu Credeati ca stiti totul despre el Va inselati
Cătălin Botezatu și Cristina Șișcanu nu și-au vorbit doi ani de zile. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a vrut să afle mai multe despre Cătălin Botezatu și a și reușit acest lucru. Tot ce știam până acum a fost doar o parte din viața designerului.

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu nu au vorbit doi ani de zile

După cum știm deja, Cristina Șișcanu a revenit în televiziune și este realizatoarea emisiunii ”După faptă și răsplată”. Aceasta poate fi urmărită în weekend, atât sâmbătă cât și duminică, la Metropola Tv, de la ora 20.00.

ADVERTISEMENT

Invitații aleși de Cristina Șișcanu nu sunt însă întâmplători. Drept dovadă, ediția care va urma duminică va fi una cât se poate de incendiară.

Cătălin Botezatu este invitatul vedetei, unul dintre cei mai apreciați bărbați din România pentru cariera sa, dar și stilul său non-conformist.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu nu și-au vorbit doi ani de zile, iar duminică, fanii celor doi vor afla și motivul care a dus la o astfel de ruptură.

Adevărul despre Cătălin Botezatu se va afla de abia duminică

Într-o postare pe pagina personală de Instagram, Cristina Șișcanu a dat câteva detalii despre ce vor putea vedea telespectatorii în acest weekend.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu va face niște dezvăluiri uimitoare, care inclusiv pe vedetă au lăsat-o mască. De asemenea, vor exista și momente în care se vor vărsa lacrimi, după cum povestește soția lui Mădălin Ionescu.

“Nu ne-am vorbit doi ani”. “Marea Împăcare”, în exclusivitate, la “După faptă și răsplată!”, duminică de la ora 20:00, la Metropola TV. Dacă credeați că știți totul despre Cătălin Botezatu, vă înșelați! Și eu credeam.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile pe care mi le-a făcut m-au lăsat mască… atât pot să vă spun: s-a lăsat cu muuulte lacrimi… Nu ne-am înțeles să ne îmbrăcăm în costume cu dungi, a fost o coincidență!”, le-a dezvăluit Cristina Șișcanu, urmăritorilor săi de pe Instagram.

Amintim că pentru unele vedete, Cătălin Botezatu este un personaj destul de controversat. Recent, acesta a lansat acuzații extrem de dure la adresa mai multor dive din România.

ADVERTISEMENT