Life

Cătălin Botezatu, despre greșelile pe care le fac femeile la nuntă: “Domnișoarele mai mici de înâlțime, mai grăsuțe, dacă au o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă”

Cătălin Botezatu a oferit detalii despre erorile de la nunți. De ce nu țin cont femeile atunci când pășesc la altar, în ziua cea mare.
10.10.2022 | 15:24
Catalin Botezatu despre greselile pe care le fac femeile la nunta Domnisoarele mai mici de inaltime mai grasute daca au o rochie cu crinolina vor arata ca o butelie cu husa
Cătălin Botezatu, detalii despre erorile la nunți. De ce nu țin cont femeile. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul creator de modă și fost jurat al emisiunii Bravo, ai stil dezvăluie care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac miresele la nuntă. Declarațiile vedetei de la Kanal D vor fi de un real ajutor, cu siguranță.

Cătălin Botezatu, detalii despre erorile la nunți. De ce nu țin cont femeile

Cătălin Botezatu a discutat sincer despre erorile pe care le fac femeile la nuntă. Prima greșeală este strict legată de alegerea rochiei de mireasă, care de cele mai multe ori este complet nepotrivită în raport cu statura.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ținuta trebuie achiziționată și în funcție de măsurile pe care le are fiecare femeie în parte. Timpul petrecut la nuntă e foarte important de luat în calcul.

„La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete. 

ADVERTISEMENT

Își fac rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1.80 m care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie.

Atunci de multe ori domnișoarele care sunt mai mici de înâlțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină vor arăta ca o butelie cu husă.

ADVERTISEMENT

Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare, e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…”, a spus Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu, greșeli de evitat de mireasă, la nuntă

Cătălin Botezatu consideră că mireasa trebuie să poarte întotdeauna o rochie albă, alb imaculat sau ecru, nicidecum altă nuanță.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-i privește pe bărbați, creatorul de modă susține că aceștia nu prea dau greș pentru că țin cont de sfaturile pe care le primesc de la stiliști. Cu toate astea designerul nu le recomandă să se îmbrace colorat la nuntă.

ADVERTISEMENT