News

Cătălin Botezatu, despre mușchii lui Klaus Iohannis: “Se vede că acolo este lucrat mult”

21.01.2021 | 08:47
Catalin Botezatu despre muschii lui Klaus Iohannis Se vede ca acolo este lucrat mult
ADVERTISEMENT

Forma fizică a președintelui Klaus Iohannis, una ”de invidiat” în viziunea multora, a intrat și în raza de analiză a lui Cătălin Botezatu, cel care consideră că șeful statului și-a ”lucrat” bine aspectul.

Mai mulți lideri ai Europei și-au expus condiția fizică în campania de vaccinare anti-Covid-19 demarată în ultimele săptămâni. Aceștia au fost analizați de creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

În viziunea lui Botezatu, în ultimul act pentru titlul de ”cel mai bine bărbat” au intrat președintele Klaus Iohannis și premierul Greciei Kyriakos Mitsotakis.

Ce spune Cătălin Botezatu aspectul fizic al președintelui Klaus Iohannis

La nicio săptămână de când Klaus Iohannis și-a dezvelit în public ”brandul” pentru a primi vaccinul contra SARS-CoV-2, în România continuă să curgă comentarii și analize despre forma fizică a șefului de stat.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a făcut o paralelă între Iohannis și liderul Guvernului de la Atena, Kyriakos Mitsotakis. Câștig de cauză din această comparație a avut românul.

”Președintele este bine, bine de tot credeți-mă. Se vede că acolo este lucrat mult. Domnul președinte stă foarte bine se vede că se întreține făcând sport. Stă destul de bine și premierul elen, dar nu se compară cu domnul Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

În schimb ceea ce am apreciat la primul ministru al Greciei este simplitatea. Când și-a dezgolit bustul a lăsat să se vadă acea cruciuliță atârnată, simplă pe un șnur. Nu lanț de aur, nu alte bijuterii, foarte modest, lucru care mi-a plăcut foarte mult”, a comentat Cătălin Botezatu, potrivit Știripesurse.

Klaus Iohannis a impresionat la vaccinare..cu forma fizică

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid 19 vineri, 15 ianuarie. Acesta a venit la imunizare îmbrăcat într-un tricou. Ulterior, imaginile cu liderul  de la Cotroceni au prilejuit un festival de glume pe net despre forma fizică în care se află președintele.

ADVERTISEMENT

”Klaus Johannis a făcut un upgrade şi din profesor de fizică a devenit profesor de educație fizică“, ”Avem brand național”, ”La următoarea conferință de presă: Domnule președinte, ne puteți spune cât ridicați?” sau ”Mr. President for Mr. Olympia”, au fost doar câteva dintre comentariile amuzante postate de internauți.

ADVERTISEMENT