Life

Cătălin Botezatu, despre viața intimă: „Nu există bărbat care să nu se fi gândit cum ar fi să o facă cu un bărbat”

26.04.2021 | 16:34
Catalin Botezatu despre viata intima Nu exista barbat care sa nu se fi gandit cum ar fi sa o faca cu un barbat
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a stat față în față cu Măruță și a dezvăluit detalii uimitoare din viața sa. Celebrul creator de modă a povestit că 30% din scrisorile pe care le primește sunt de la bărbați și a precizat că nu crede că există bărbat care să nu-și fi imaginat o experiență intimă cu un altul, dar și că în societatea românească există multă ipocrizie.

Cătălin Măruță i-a amintit designerului că au apărut tot felul de povești cu privire la gusturile sau inclinațiile pe care le are. Botezatu a spus că nu l-a deranjat gura lumii.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a mărturisit că trecutul său este unul tumultuos, dar și frumos. Prin viața acestuia au trecut multe femei frumoase și celebre din România sau de peste hotare și nu doar atât.

Cătălin Botezatu,  despre viața intimă: „Nu există bărbat care să nu se fi gândit cum ar fi să o facă cu un bărbat”

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că se simte onorat știind că este iubit atât de bărbați cât și de femei. El a menționat și că în societatea românească există multă ipocrizie.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a povestit că au existat femei în viața lui pentru care și-a tăiat venele, „la propriu”: „În noaptea de Crăciun i-am spus că dacă nu stă cu mine, ca să stea cu familia ei, îmi tai venele și mi le-am tăiat, pentru că ea nu a putut să vină și am făcut-o să vină”.

„Gay nu se poate spune niciodată despre mine că sunt”, a afirmat acesta. El a explicat că au fost multe persoane care au vrut să-i șteargă trecutul și să-i facă o imagine proastă. Botezatu a precizat că nu este nici măcar o imagine proastă, e ceva normal.

ADVERTISEMENT

„Eu vorbesc deschis și poate nu sunt în asentimentul tuturor, dar eu cred că unii oamenii ocolesc aceasta latură (n.r.- homosexualitatea), dar sunt sigur că, cel puțin din generațiile astea tinere de acum, nu există bărbat care să nu se fi gândit cum, așa ipotetic, ar fi să o facă cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit,” a declarat designerul.

El a mai povestit și că experiențele sale au fost unele diverse: „Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit”.

ADVERTISEMENT

„Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”

ADVERTISEMENT