Life

Cătălin Botezatu, dezmăț total de ziua lui. Loredana Groza l-a sărutat cu patos

Cătălin Botezatu și-a serbat sâmbătă ziua de naștere. Faimosul designer a avut o petrecere cu dezmăț. Loredana Groza l-a sărutat cu patos 
04.12.2022 | 15:58
Ce vârstă a împlinit Cătălin Botezatu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a împlinit sâmbătă frumoasa vârstă de 56 de ani. Designerul și-a celebrat ziua de naștere, organizând o petrecere cu alai, la care au luat parte mulțimi de vedete, printre care Loredana Groza, care la un moment i-a furat un sărut pasional.

Cătălin Botezatu, petrecere de zi de naștere cu dezmăț la împlinirea celor 56 de ani

Toata petrecerea a avut loc într-un club de fițe din Capitală, unde Cătălin Botezatu și invitații s-au simțit în largul lor. Designerul a dansat toată noaptea și chiar a cântat alături de Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

”După cum știm cu toții, Cătălin a trecut prin multe, în viață, dar uite că suntem aici frumoși sănătoși și liberi!”, a spus Loredana Groza, aflându-se pe scenă cu bunul său amic.

Lista de vedete care au participat la eveniment a fost lungă. Printre ele s-au numărat: Anamaria Prodan, îmbrăcată într-un costum imprimat cu dolari, Denise Rifai, Raluca Bădulescu, Vica Blochina, Andreea Tonciu, Cristina Șișcanu, Clara Rotescu, Andra Pancu etc.

ADVERTISEMENT

Deși în ultimul timp a tot avut probleme de sănătate, Cătălin Botezatu nu s-a dat în lături de la a gusta din șampanie la ziua sa. Până acum, designerul a fost operat de cancer la colon și are cinci stenturi montate la inimă.

”Şampania e uşoară. Oricum, niciodată nu am băut băuturi din astea mai grele gen whiskey sau votcă, n-am băut şi nici nu am făcut excese legate de mâncare”, a spus Cătălin Botezatu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai buni designeri din țară. De-a lungul carierei, s-a făcut remarcat și peste hotare, având prezentări de modă în: Las Vegas, New York, Namibia, Sun City în Africa de Sud, Windock, Islanda, Indonezia etc.

Cătălin Botezatu are și afaceri în domeniul modei. De exemplu, în Capitală deține un atelier de design vestimentar. Averea sa totală s-ar estima la peste 100.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT