Life

Cătălin Botezatu, dezvăluire despre femeia din viața sa. Cine este iubita secretă a designerului

31.10.2020 | 17:52
Catalin Botezatu dezvaluire despre femeia din viata sa Cine este iubita secreta a designerului
Cine este Alexandru, fratele vitreg al lui Cătălin Botezatu. Ce relație are cu celebrul designer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este renumit pentru faptul că își ține viața privată departe de ochii curioșilor, însă recent a făcut dezvăluiri sincere despre femeia din viața sa. Celebrul designer a mărturisit că este foarte îndrăgostit, în ciuda faptului că nu vorbește prea des despre asta. 

Juratul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie din afara țării, precizând că este vorba de o relație la distanță. Cu toate acestea creatorul de modă este îndrăgostit peste urechi, mărturisind că este vorba de o femeie roșcată.

ADVERTISEMENT

„E așa, o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon (…) Este foarte tânără și este roșcată”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea „Show Blitz”, relatează antena3.ro.

Cătălin Botezatu, sincer legat de iubita secretă. Cine este partenera designerului

Creatorul de modă nu a ezitat să vorbească nici despre femeia care l-a cucerit iremediabil și pe care nu o poate uita nici acum. Cătălin Botezatu a mărturisit că încă păstrează legătura cu fosta parteneră de viață, chiar dacă aceasta este căsătorită.

ADVERTISEMENT

„Marea mea dragoste este în Germania și se numește Dana Opsitaru. Dar ne-am despărțit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon. (…)

Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc și acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată”, a completat juratul de la Kanal D, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Celebrul designer a avut relații amoroase cu femei celebre din showbiz-ul autohton, însă niciuna nu l-a convins să ajungă în fața altarului. Cătălin Botezatu nu s-a căsătorit până acum, însă a luat pe surprindere pe toată lumea cu ultima sa replică.

Omul de afaceri a precizat că nu exclude varianta unei eventuale nunți, mai ales că la vârsta aceasta mulți dintre bărbați o iau „razna”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, poate o iau razna sau poate cine știe ce femeie apare în viața mea. Știi că bărbații înnebunesc la bătrânețe”, a conchis creatorul de modă în cadrul emisiunii de la Antena 3.

ADVERTISEMENT