Life

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre Cristina Șișcanu și culisele Bravo, ai stil: „Fetele erau și stârnite pentru show”

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre show-ul Bravo, ai stil, emisiune în care s-au născut o serie de conflicte între vedete și jurați.
03.11.2022 | 12:00
Catalin Botezatu dezvaluiri despre Cristina Siscanu si culisele Bravo ai stil Fetele erau si starnite pentru show
Cătălin Botezatu a spus totul despre Bravo, ai stil și conflictul cu Cristina Șișcanu. Foto: Instagram. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu demontează câteva mituri despre competiția Bravo, ai stil, de la Kanal D, în exclusivitate pentru FANATIK, cu prilejul ”împăcării” cu Cristina Șișcanu după doi ani în care cei doi nu și-ar fi vorbit deloc.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre cum se făcea show la Bravo, ai stil!

Într-un interviu recent acordat de Cristina Șișcanu, vedeta ne-a mărturisit că ar fi deschisă să îl primească pe Botezatu în emisiunea ei, „După faptă și răsplată”, de la Metropola TV. Vedeta a reușit, în cele din urmă, să-l aducă în show-ul ei pe creatorul de modă pe care l-a acuzat că ar fi primit favoruri materiale de la Andreea Tonciu, în finala Bravo, ai stil Celebrities 1.

ADVERTISEMENT

Se pare că adevărul e cu totul altfel față de cum și l-au imaginat telespectatorii, iar tot acel episod, și nu numai, a fost clarificat de designer, el explicând că mult din ceea ce se vedea pe micile ecrane era un show bine pus la punct.

Cătălin Botezatu, despre împăcarea cu Cristina Șișcanu: „Nu am fost certați”

– Salut, Cătălin! Am văzut că te-ai împăcat până la urmă cu Cristina Șișcanu!

Dar noi nu am fost certați! Noi spunem chiar și în emisiunea care va apărea duminică treaba asta, o să vedeți dacă vă uitați.

ADVERTISEMENT

– Totuși, lumea a luat în serios ce s-a întâmplat la Bravo. Ea te-a acuzat că ai fost mituit de Tonciu să îi dai note mari

Lumea nu înțelege ce înseamnă Bravo, ai stil. Trebuie să existe și astfel de picanterii. Nu puteam doar să le zicem fetelor doar `ești bine, ești prost îmbrăcată` și atât. Trebuia să facem și show.

ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil, reality-show pe bune? „Fetele erau și stârnite”

-Wow, deci unele certuri nu erau chiar pe bune, ci de dragul show-ului?

Este un reality-show, într-adevăr… Fetele erau și stârnite. Dacă totul se rezuma doar la a analiza niște ținute și a da calificative, lumea nu se mai uita.

-Dar ai avut vreun conflict real cu cineva de acolo?

Nu. Nu am purtat niciodată pică nimănui. Uite, apropo de Șișcanu, chiar eu i-am pus porecla de Angelina Jolie, pentru că este extrem de frumoasă, de fină, de elegantă și aduce un pic cu Angelina. Cum aș fi putut să îi port pică ei?

ADVERTISEMENT

-Deci am lămurit și acuzațiile pe care ți le-a adus Șișcanu în finala aia…

Noi oricum în marea finală nu mai aveam un cuvânt important de spus. Noi ne luam hate în condițiile în care publicul vota și nu doar la finala respectivă, ci și la finalele săptămânale. Putea fi oricine pe ultimul sau pe primul loc. Publicul răsturna de multe ori situația în proporție de 100%.

Cea mai bună concurentă, în opinia lui Bote: „Fără doar și poate, Silvia Popescu”

-Ne poți spune care sunt, din punctul tău de vedere, cele mai bune concurente din toate edițiile Bravo? Cine ți-a rămas întipărită în minte până azi pentru cum se îmbrăca?

Primul nume pe care vreau să îl dau, fără doar și poate, este Silvia Popescu. Silvia muncea enorm, punea foarte mult suflet și făcea ținute spectaculoase, în toată nebunia ei. Se vedea că îi plac hainele. Am văzut-o și în afara concursului și era la fel de stilată. Apoi, mai e fata asta care prezintă acum la Kanal D, extrem de elegantă… Cristina Mihaela Dorobanțu. Mai e Elena Gemini, care a și câștigat un sezon.

-Mi-ai dat trei nume de concurente care erau anonime până să apară în show-ul de la Kanal D. Din sezoanele Celebrities… nimic?

Au fost concurente bune și în edițiile cu vedete. Uite, Tonciu, pe lângă că avea și ținute bune, făcea și spectacol. Fără ea, emisiunea nu avea sare și piper. A mai fost Alexandra Ungureanu care a câștigat primul sezon, când a fost în finală cu Theo Rose…

„La Bravo au fost puse fete care nu puteau fi egale”

-Că tot ai pomenit de Theo Rose, bănuiesc că ai văzut că e peste tot. Fiind de atâția ani în showbiz, crezi că supraexpunerea asta îi va eroda imaginea? E în Clanul, la Vocea României, are spectacole, a prezentat și SuperStar…

Într-adevăr, pentru Theo Rose, „Bravo, ai stil” a fost o puternică rampă de lansare. E posibil să se erodeze imaginea dacă nu muncește în continuare, dar la cum o știu eu, știu că e o fată extrem de ambițioasă și de muncitoare. Ea s-a remarcat încă de la Bravo, ai stil, mă rog, și acolo au fost niște chestii… dar nu are legătură cu ea.

-Ce chestii?

Păi, apropo de faptul că ți-am dat numele unor concurente care nu erau Celebrities, lupta în edițiile cu vedete au fost inegale. Theo Rose cânta și făcea spectacol, dar nu o puteau pune lângă o bloggeriță, de exemplu, care nu are vreun talent artistic.

La Bravo au fost puse fete care nu puteau fi egale, una cânta și aborda toate stilurile muzicale, captând mai toate publicurile, alta nu se manifesta că era pasionată doar de haine… Lupta a fost un pic inegală, dar au existat fete care au știut să iasă în față și fără să cânte.

Cât va dura fenomenul Theo Rose: „Nu cred că lumea se va sătura de ea”

– Revenim la Theo… Se va sătura lumea repede de ea fiind peste tot?

Uite, eu știu cât de mult a muncit Theo Rose, cât de pozitivă era… Nu știu dacă imaginea ei se va eroda pentru că a acceptat atâtea proiecte. Acum, sinceri să fim, ea profită de perioada asta și e foarte bine că o face. Este valul ei. Dacă cineva îți oferă un proiect, nu văd de ce l-ai refuza. Eu nu cred că lumea se va sătura de ea. Poți ajunge foarte sus dacă ai talent și muncești. Acuma, dacă ești sus și vrei să te menții, trebuie să muncești și mai mult. E adevărat, când e too much vizavi de expunere, există riscul despre care mi-ai zis, dar nu cred că este cazul ei. E mult prea ambițioasă și talentată fata asta.

– În final, ce proiecte ai în perioada următoare? Ți-ai făcut deja planuri pentru sărbătorile de iarnă?

Urmează City Fashion Week la Cluj, apoi plec la Oradea. Mai am două prezentări de modă în Abu Dhabi, la Formula 1, și în Dubai. Cea de la Dubai va fi una de proporții. De Crăciun, voi merge în locul meu preferat, la o pensiune din Mărginimea Sibiului, acolo unde a doua mea casă, de fapt.

Acolo merg nu doar de sărbători, ci și când vreau să mă relaxez, să mă simt bine, să mă reconectez cu mine. În funcție de prezentările de modă care se întind până în buza Anului Nou, voi fi, de Revelion, cel mai probabil fie la Dubai, fie în Tulum, Mexic. Nu știu cum voi face, s-ar putea să mai apară evenimente, dar cam astea sunt proiecțiile. Un mix între Dubai și Mexic.

ADVERTISEMENT