Life

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre sărutul pătimaș cu Loredana Groza: ”Plăcerea a fost de partea amândurora”

Cătălin Botezatu, detalii după ce s-a pupat cu cântăreața Loredana Groza. Ce spune designerul despre prietenia cu artista.
06.12.2022 | 11:50
Catalin Botezatu dezvaluiri despre sarutul patimas cu Loredana Groza Placerea a fost de partea amandurora
Cătălin Botezatu, detalii după ce s-a pupat cu cântăreața Loredana Groza. Ce spune designerul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a făcut primele dezvăluiri despre sărutul pătimaș cu jurata de la X Factor. Vedeta de la Kanal D susține că plăcerea a fost de partea amândurora, semn că s-au simțit foarte bine la petrecerea aniversară.

Cătălin Botezatu, detalii după ce s-a pupat cu cântăreața Loredana Groza. Ce spune designerul

Cătălin Botezatu a împlinit recent 56 de ani, Loredana Groza fiind una dintre artistele pe care fostul jurat de la Bravo, ai stil le apreciază și le respectă. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor, fără să țină cont de nimeni și nimic.

ADVERTISEMENT

Apropierea a avut loc la ziua de naștere a renumitului designer, care este prieten cu blondina de aproximativ 25 de ani. Creatorul de modă o vede pe cântăreață drept Madonna de România, o divă care mereu se reinventează.

„Am ales-o pe Loredana să cânte pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă.

ADVERTISEMENT

Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă.

Plăcerea a fost de partea amândurora. Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru publicația wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu, aprecieri pentru Loredana Groza

Cătălin Botezatu are numai aprecieri pentru Loredana Groza, despre care spune că este o femeie care nu ține cont de comentariile răutăcioase pe care le primește. Artista este pusă la zid pentru că expune prea multă piele la vedere.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea creatorul de modă o laudă și o complimentează pentru curajul de care dă dovadă, deși a depășit vârsta de 50 de ani. Vedeta crede că imaginile provocatoare realizate de blondină sunt făcute pentru că este sigură pe ea.

„Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe.

Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a completat fostul jurat de la Bravo, ai stil, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT