Life

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Cine este femeia pentru care a vrut să se sinucidă

Cătălin Botezatu a vorbit despre viața sa amoroasă, dar și despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult și pentru care a fost la un pas de moarte.
13.09.2021 | 14:08
Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Cine este femeia pentru care a vrut să se sinucidă
Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Cine este femeia pentru care a vrut să se sinucidă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a acceptat să vorbească într-un interviu recent despre dramele prin care a trecut, dar și despre viața sa amoroasă.

Mereu a fost înconjurat de femei frumoase, dar pe una nu a uitat-o niciodată. Acesta susține că o iubește chiar și acum.

Este vorba despre Dana Opsitaru, pentru care Botezatu a mărturisit că a recurs la un gest necugetat. A vrut să-și pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă

Au existat mereu zvonuri și povești în legătură cu relațiile sale amoroase. S-a iubit cu femei frumoase și unele celebre. Una singură i-a rămas însă în inimă și celebrul designer spune că și acum o mai iubește. Este vorba despre Dana Opsitaru, care era însă căsătorită atunci când s-au cunoscut.

“Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a spus Cătălin Botezatu la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

ADVERTISEMENT

Pentru marea sa dragoste, Cătălin Botezatu a fost la un pas de a se sinucide. A vrut să o convingă să-și petreacă seara de Crăciun cu el și a recurs la gestul disperat. Și-a tăiat venele.

“Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie, te gândești la sinucidere”, a mai spus Botezatu.

ADVERTISEMENT

De altfel, celebrul creator de modă a vrut să-și pună capăt zilelor de trei ori.

Cine este Dana Opsitaru

În momentul în care s-au cunoscut, Botezatu avea 19 ani, iar Dana Opsitaru cu 9 mai mulți. Aceasta a fost un manechin cunoscut la finalul anilor 1990. În momentul în care s-au cunoscut, Dana era măritată, dar în final a decis să-și părăsească soțul și a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Botezatu timp de șapte ani.

Creatorul de modă a lămurit mai multe zvonuri care au existat de-a lungul anilor. A vorbit despre relația cu Bianca Brad, Tania Budi dar și despre faptul că nu este bisexual.

ADVERTISEMENT

“Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a mai spus Botezatu, la Kanal D.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri