Life

Cătălin Botezatu, din nou la spital. Ce probleme are celebrul designer

12.11.2020 | 11:20
Catalin Botezatu din nou la spital Ce probleme are celebrul designer
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce în ultima perioadă a acuzat oboseală din cauza proiectelor în care este implicat. Creatorul de modă a plecat în Turcia, unde urmează să efectueze un control pe care l-a tot amânat în ultima vreme. 

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost surprins pe holurile unei instituții medicale turcești unde era însoțit de Eva Pavel, un consilier medical care i-a fost alături designerului și la ultimele controale. Vedeta va sta câteva zile în Istanbul pentru a-și verifica starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

Mai exact, bărbatul în vârstă de 53 de ani urmează să meargă la cardiologie pentru că a avut ceva probleme cu inima în ultimii ani. Cătălin Botezatu are implantate cinci stenturi la inimă, fiind operat de cel puțin două ori, existând un risc foarte mare de infarct.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna doctorilor din Turcia. Ce are vedeta

Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămâni, în Turcia, la control”, mărturisea în urmă cu puțin timp juratul de la Kanal D, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, iar în 2019 a fost diagnosticat cu cancer la colon. Celebrul designer a fost supus unei intervenții chirurgicale în cadrul căreia medicii din Turcia i-au extirpat tumora.

Cel mai probabil în momentul de față creatorul de modă efectuează unul dintre controalele de rutină pentru a se asigura că totul este în regulă, mai ales că oboseala și-a spus cuvântul în ultima vreme.

ADVERTISEMENT
Cătălin Botezatu, la control într-un spital din Turcia
Cătălin Botezatu, la control într-un spital din Turcia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bote s-a fotografiat pe holul spitalului din Turcia împreună cu consilierul medical Eva Pavel, în imagine fiind cu zâmbetul pe buze. „Luptăm întotdeauna împreună” este mesajul care însoțește imaginea cu cei doi, semn că vedeta este optimistă în privința analizelor.

Aceasta nu este singura imagine postată de Cătălin Botezatu, arătându-le fanilor de pe rețelele de socializare și cine este medicul care îi supraveghează starea de sănătate. Doctorul este unul renumit, fiind invitat adesea la conferințe unde ține prelegeri despre diferite afecțiuni medicale.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a recuperat foarte bine după ultimele intervenții chirurgicale și chiar a fost nevoit să renunțe la unele vicii și obiceiuri nesănătoase. Juratul de la „Bravo, ai stil!” are acum un stil de viață echilibrat, putând să fumeze doar două trabucuri pe săptămână.

„Nu mai am voie să fumez mai mult de două trabucuri pe săptămână și să beau două cafele pe zi. De asemenea, mi s-a interzis efortul fizic, și am renunțat să merg la sală.

Nu se cunoaște însă, nu m-am îngrășat, asta pentru că mănânc sănătos. Toată viața va trebui să iau medicamente pentru inimă”, spunea creatorul de modă în urmă cu un an, informează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT