Life

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor din Turcia: „Va mai urma o intervenție”

Cătălin Botezatu a dezvăluit că va trece printr-o nouă operație în viitorul apropiat. Designerul este încrezător că totul o să fie bine.
14.10.2022 | 18:19
Catalin Botezatu din nou pe mana medicilor din Turcia Va mai urma o interventie
Cătălin Botezatu a dezvăluit ca va suferi o nouă intervenție chirurgicală. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În 2021 s-a operat de cancer, iar acum a dezvăluit că urmează să treacă printr-o altă intervenție chirurgicală.

Cătălin Botezatu va suferi o nouă intervenție chirurgicală ce va avea loc în Turcia

În ultimii ani, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. A fost operat de cancer, în Turcia, în anul 2021, însă ulterior a mai avut momente în care a ajuns pe patul de spital. 

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a se menține în formă, dar și pentru a-și ține sub control afecțiunile, Cătălin Botezatu este atent la regimul alimentar adoptat, mai ales în contextul în care nu poate face sport.

Într-un interviu acordat recent, celebrul designer român a mărturisit, senin, că în curând va ajunge din nou pe mâna medicilor din Istanbul. Cătălin Botezatu este încrezător că totul va merge bine.

ADVERTISEMENT

„Nu este nicio rețetă, dat fiind faptul că am fost și operat acum trei ani. Nici nu pot să fac deloc sport, nu pot să ridic o greutate. Rețeta este că muncesc foarte mult, dar nu mănânc atât de mult.

Am o dietă foarte drastică pentru că acum 6 luni am mai făcut și o pancreatită acută. Beau multă apă, beau multă cafea, nu mănânc lucruri grase, decât foarte, foarte rar, multe sucuri naturale”

ADVERTISEMENT

Va mai urma o intervenție la Istanbul, la spitalul la care m-am operat, după care totul va fi perfect și voi putea face sport”, a spus Cătălin Botezatu la Pro TV.

Care este mâncarea preferată a lui Cătălin Botezatu?

Totodată, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu știe și nu îi place să gătească, bucătăria sa fiind folosită doar pentru cafea. În rest, designerul mănâncă în oraș, comandă de la restaurantele favorite sau primește pachet de la mama lui. Când vine vorba de asta, a dezvăluit că mâncarea sa preferată este un preparat cât se poate de simplu: ciulama cu mămăliguță.

ADVERTISEMENT

„Am niște restaurante de unde pot să comand orice. În bucătăria mea nu s-a gătit niciodată, nici nu știu să dau drumul la plita electrică. În 99% din cazuri, comand sau, nu am cum să nu spun, mama este cea care îmi trimite mâncare”, a completat Cătălin Botezatu.

 

ADVERTISEMENT