News

Cătălin Botezatu, după incinerarea Zinei Dumitrescu! Nu îl crede pe Cătălin Negreanu: „Măcar să ne dea să vedem urna”

30.03.2019 | 13:32
Catalin Botezatu dupa incinerarea Zinei Dumitrescu Nu il crede pe Catalin Negreanu Macar sa ne dea sa vedem urna
Cătălin Botezatu, după incinerarea Zinei Dumitrescu! Nu îl crede pe Cătălin Negreanu: „Măcar să ne dea să vedem urna”

Cătălin Botezatu a vorbit despre incinerarea trupului neînsuflețit al creatoarei de modă Zina Dumitrescu și a avut un mesaj și pentru fiul acesteia, Cătălin Negreanu. „Mie mi s-a părut ca un scenariu de film prost”, a comentat Botezatu, vizibil afectat de dispariția „mamei modei din România”.

Cătălin Botezatu, mesaj pentru fiul Zinei Dumitrescu

„Încercăm să-l înțelegem, chiar dacă nu înțelegem. Măcar să ne dea să vedem urna. Toată nebunia asta cu incinerarea, ca și cum ar fi fost furat corpul neînsuflețit, mie mi s-a părut ca un scenariu de film prost. Singurul lucru care ne-a rămas e să depunem flori și să aprindem o lumânare, lucru care se și întâmplă la Casa de Modă Venus”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena 3.

Zina Dumitrescu a decedat joi, 28 martie, la vârsta de 82 de ani. „Era la spital și o resuscitau. Nu pot să cred așa ceva, că a murit. Doctorul Ioan Casian a fost unul din oameniii care i-au făcut viața mai frumoasă și mai ușoara. Noi n-am fost tot timpul acolo când ea și-a dorit. Poate am fost prea puțin. Iertați-mă (plânge). Sunt mulți copii care au iubit-o și o vor iubi”, a spus Botezatu.

Zina Dumitrescu a decedat joi.
Zina Dumitrescu a decedat joi.

„Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară”

Ieri, Cătălin Botezatu a postat un mesaj emoționant pe Facebook. „Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aș putea fi eu vreodată. Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară. Mama Zina este dincolo de suferința omenească, dincolo de vanitate, de tristețe sau de glorie, dar mai ales, dincolo de tot ce-ar putea spune oricine despre ea și despre viața ei. Știu că a trăit frumos, pentru că e un om uluitor, extraordinar, un om frumos și bun în adevăratul sens al cuvântului”, a scris el.

„Singurul meu regret e că acum, când este printre îngeri, nu mai pot s-o îmbrățișez. Pentru mine, Zina Dumitrescu nu va fi niciodată o amintire. Va fi întotdeauna a doua mea mamă. Mama sufletului meu. Adio Zina! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a încheiat Botezatu.