Life

Cătălin Botezatu, fotografiat în compania unei blonde superbe. Cei doi au fost împreună la Untold

Cătălin Botezatu a fost fotografiat în compania unei blonde superbe. Cei doi apar zâmbitori în imagini publicate de desginer pe rețelele de socializare.
10.08.2022 | 00:35
Catalin Botezatu fotografiat in compania unei blonde superbe Cei doi au fost impreuna la Untold
Cătălin Botezatu, fotografiat în compania unei blonde superbe. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este mare fan Untold, festival la care a participat și în acest an. Ceea ce a stârnit, însă, interesul de această dată a fost blonda cu care faimosul designer s-a fotografiat.

Cătălin Botezatu, fotografiat în compania unei blonde superbe

Cătălin Botezatu a publicat o imagine de la Untold în care nu apare singur, ci alături de o blondă superbă. Cei doi pare că se simt foarte bine unul în compania celuilalt, iar Bote zâmbește larg alături de frumoasa lui parteneră de… poză!

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc prea multe detalii despre femeia care îl însoțeste pe celebrul designer, dar aceștia au primit complimente de la fanii acestuia.

Cătălin Botezatu este un mare fan al festivalului Untold și participă la concerte de câțiva ani, din anul 2016, și puține au fost dățile când acesta nu a mers.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta povestea că are foarte multe amintiri care îl leagă de orașul Cluj, acolo unde se desfășoară festivalul Untold.

„De Cluj mă leagă multe amintiri şi începuturile mele profesionale. Cunosc Clujul ca pe buzunarele mele, îmi place atmosfera, îmi plac oamenii, îmi place faptul că ardelenii sunt altfel se distrează altfel, sunt mai deschişi, nu sunt fiţoşi, femeile sunt mişto, n-au fiţe, sunt ok”, declara Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Designerul și criticul vestimentar spunea că bărbații și-au dat silința să fie îmbrăcați bine la acest festival.

„Și bărbații și-au dat silința să fie îmbrăcați frumos, în branduri foarte bine asociate, combinate cu accesorii. Nu au fost bine îmbrăcați doar bărbații din București ci și cei din Cluj, Oradea, Sibiu…”, a declarat pentru Click designerul.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Cătălin Botezatu, criticat dur pentru o ținută de la Untold

Cătălin Botezatu a fost criticat pentru alegerile sale vestimentare de la Untold, mulți dintre urmăritorii acestuia fiind de părere că nu s-a îmbrăcat bine.

O fană a criticat faptul că designerul avea unghiile de la picioare date cu ojă neagră:

„Fain totul…mai putin oja de pe unghiile de la picioare”, a scris aceasta.

Deși aspru criticată, ținuta lui Bote a fost nu mai puțin de 3.000 de euro, acesta purtând piese vestimentare de la Balmain.

Un fan chiar a asemănat ținuta de la Untold a designerului cu o pijama sau o față de masă.

„Foarte cool pijămăluța. Cam încărcat desenul, dar o fi fost o față de masă înainte”, a mai scris alt fan.

„Este o pijama sau un trening?”, „Mamă, ce moș ai ajuns, Cătălin!”, au mai fost câteva dintre comentariile răutăcioase ale urmăritorilor lui Cătălin Botezatu de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT