Life

Cătălin Botezatu, impresionat de povestea lui George, un om al străzii, și a fiicei acestuia. Gestul făcut de designer

Cătălin Botezatu a fost impresionat de povestea unui om al străzii și a fiicei acestuia, așa că a decis ca de Crăciun să le facă o surpriză. Nu este pentru prima dată când designerul sare în ajutorul oamenilor sărmani.
28.12.2021 | 09:45
Catalin Botezatu impresionat de povestea lui George un om al strazii si a fiicei acestuia Gestul facut de designer
ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a sărit mereu în ajutorul bătrânilor, oamenilor sărmani sau a copiilor orfani.

De Sărbători, Cătălin Botezatu a decis să-l ajute pe George, un om al străzii, și pe fiica acestuia.

ADVERTISEMENT

Le-a oferit alimente și îmbrăcăminte, iar micuței i-a făcut o promisiune. Sofia a fost atât de impresionată încât cu greu și-a găsit cuvintele.

Cătălin Botezatu, impresionat de povestea lui George, un om al străzii, și a fiicei acestuia. Gestul făcut de designer

Cătălin Botezatu ajută de câte ori poate. După ce a aflat de povestea unui bărbat crescut la casa de copii, designerul a decis să se implice și să dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

George a avut o viață extrem de grea. A crescut la centrul de copii Sfântul Nicolae unde ani de-a rândul a îndurat bătăi și umilințe greu de imaginat.

Bărbatul și-a dorit mereu o familie, dar mai ales copii. Acum, are o fetiță în vârstă de patru ani, Sofia.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dorit foarte mult un copil. Este adevărat că alerg foarte mult și mă chinui. Fac tot ce pot pentru ea”, a declarat George,

Povestea sa a fost prezentată de Răzvan Voicu pe canalul său de Youtube. Cătălin Botezatu a decis imediat să-i ajute și le-a oferit alimente și îmbrăcăminte.

ADVERTISEMENT

“Trebuie ca oamenii să fie ajutați, să vă uitați în stânga și în dreapta. În fiecare zi poate fi Crăciunul sau Paștele dacă voi vreți asta. Eu fac astfel de acțiuni și la vedete și fără să știe nimeni. Mereu sunt extrem de emoționat. Fie că mă adresez copiilor, bătrânilor sau unor oameni ca el emoțiile sunt la fel. Trebuie să vă gândiți și la cei care au nevoie de noi. Fiți buni nu doar de Sărbători. Puteți ajuta oricând “, a fost mesajul lui Cătălin Botezatu.

Designerul i-a făcut și o surpriză micuței Sofia. I-a promis că o va băga la școala de modelling și când va termina cursul va urca pe podium. Micuța a fost atât de impresionată încât cu greu a putut să spună câteva cuvinte.

“Te băgăm la școală de modelling, să defilezi cu fetițele, faci un curs de modelling și în prima prezentare vei defila pentru mine. Vrei?

Da.

Bine. Gata de acum colaborăm”, a fost dialogul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT