Life

Cătălin Botezatu, impresionat de rețeta Narcisei Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite. Ce i-a transmis celebrul designer

Cătălin Botezatu a fost impresionat de rețeta de plăcintă a câștigătoarei Chefi la Cuțite, sezonul 9, Narcisa Birjaru.
11.07.2021 | 22:54
Catalin Botezatu impresionat de reteta Narcisei Birjaru castigatoarea Chefi la Cutite Ce ia transmis celebrul designer
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9, l-a impresionat pe Cătălin Botezatu cu rețeta ei de plăcintă. ai exact, „plăcinta lui mamaie” a fost cea care l-a dat pe spate pe celebrul designer vestimentar.

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut numai cuvinte de laudă și pentru mentorul Narcisei, Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Plăcinta Narcisei a fost un adevărat deliciu pentru jurații show-ului de la Antena 1, dar și pentru cei care au încercat rețeta acasă.

Cătălin Botezatu, impresionat de rețeta Narcisei Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite, a gătit niște rețete care au fost apreciate imediat de jurați, dar și de telespectatori. „Plăcinta lui mamaie” l-a impresionat pe Cătălin Botezatu!

ADVERTISEMENT

Juratul de la Kanal D a gustat din desertul Narcisei Birjaru și a fost de-a dreptul uimit. Creatorul de modă este de părere că tânăra de 23 de ani a meritat să câștige sezonul 9 al show-ului culinar și o apreciază foarte mult.

După ce a gustat din plăcinta Narcisei, Botezatu l-a felicitat și pe Chef Cătălin Scărlătescu, cel care i-a fost mentor fostei concurente.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Cătălin Botezatu este convins că Narcisa Birjaru este iubită de toată țara. Designerul și-a exprimat toată aprecierea pentru câștigătoarea de la Antena 1.

„Scărlătescu, ai avut dreptate! Plăcinta Narcisei Birjaru, plăcinta de 30.000 de euro, spun asta pentru că ea este câștigătoarea, draga de ea, și o iubesc și o iubim cu toții.

ADVERTISEMENT

Toată țara cred că o iubește. ‘Plăcinta lui mamaie’ a ajuns și în farfuria mea. Te iubesc, Narcisa! Scărlă, ești tare mă! Te iubesc, Scărlă! Te iubesc, Narcisa”, a scris Cătălin Botezatu pe Instagram.

Cătălin Botezatu, impresionat de plăcinta Narcisei Birjaru
Cătălin Botezatu, impresionat de plăcinta Narcisei Birjaru. Sursa foto: Instagram

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu s-a luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro cu Elena Matei și Cătălin Amarandei.

Preparatele cu care finalista s-a prezentat în fața juriului i-au adus victoria și simpatia multor telespectatori, Totodată, victoria ei a fost contestată de multe persoane.

Internauții au fost convinși că au fost jocuri de culise și că Narcisa nu a ajuns în finală pe propriile ei puteri. Tânăra a a negat acest lucru și a declarat că această victorie îi aparține și a muncit foarte mult.

ADVERTISEMENT