News

Cătălin Botezatu, ironii la adresa Andreei Bălan! „Mai are mult de lucrat”

09.06.2019 | 10:55
Catalin Botezatu ironii la adresa Andreei Balan Mai are mult de lucrat

Cătălin Botezatu a lansat mai multe ironii la adresa Andreei Bălan! Creatorul de modă nu este deloc mulțumit de felul în care interpreta își face aparițiile pe scenă, în fotografiile de prezentare sau în viața de zi cu zi. Botezatu a fost cât se poate de franc și a transmis că Andreea Bălan a gafat. Nu este pentru prima oară când Cătălin Botezatu îi critică stilul vestimentar cântăreței. De-a lungul timpului acesta i-a mai atras atenția de câteva ori.

Cătălin Botezatu, ironii la adresa Andreei Bălan!

Acesta a fost, de altfel, și motivul pentru care Andreea Bălan s-a supărat. Bote i-a transmis că o apreciază ca solistă, însă în privința outfituri-lor spune că mai are mult de muncă. „Andreea este o femeie frumoasă, talentată, ambiţioasă şi muncitoare. Este de apreciat tot ce face ea în muzică, iar silueta ei este impecabilă. Andreea Bălan s-a supărat că am comentat-o de două ori.

Eu o apreciez că are o voce frumoasă, e bătăioasă, am văzut-o şi în concerte, se schimbă repede în nu ştiu câte ţinute… Este un artist desăvârşit, iar eu o stimez. Din punct de vedere vestimentar însă mai are mult de lucrat. Fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. Observ totuşi o schimbare mică în bine, dar e cale lungă până la „aşa da” a spus Catalin Botezatu, potrivit  WOWbiz.

Cătălin Botezatu, ironii la adresa Andreei Bălan! Andreea Bălan
Vestimentația Andreei Bălan a fost comentată de Cătălin Botezatu. Sursă foto – facebook

Ce i-au solicitat medicii Andreeei Bălan

Cătălin Botezatu s-a plâns de ținuta abordată de Andreea Bălan în chiar primul concert susținut aceasta după operația de cezariană. Cântăreața a urcat pe scena din Parcul Balnear Toroc Dej, care a găzduit cea de-a doua ediție a „Toroc Fest”. A făcut-o după numai 4 luni de pauză, în condițiile în care doctorii i-au solicitat să ia în serios un repaus de cel puțin jumătate de an. Andreea Balan s-a odihnit strict în ultimele 2 luni de sarcină.

A stat apoi acasă şi s-a ocupat de venirea pe lume a celei de-a doua fiice a cuplului artistei cu George Burcea. După ce a avut probleme de sănătate şi a fost operată de 4 ori, medicii i-au cerut o pauză mai serioasă. A întrerupt-o pentru un nou concert, unul în care nu l-a impresionat pe Botezatu prin ținuta abordată.