Life

Loredana Groza, invitata specială a lui Cătălin Botezatu la Paris Fashion Week: „Dintotdeauna am iubit-o”

Cătălin Botezatu se pregătește pentru Paris Fashion Week. Designer-ul a dezvăluit că o va avea ca invitată specială pe Loredana Groza. Cum o caracterizează pe cântăreață.
02.03.2022 | 18:24
Loredana Groza invitata speciala a lui Catalin Botezatu la Paris Fashion Week Dintotdeauna am iubito
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a oferit un interviu în care și-a exprimat părerea sinceră despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Designer-ul consideră că totul o să treacă repede. Mai mult, acesta se pregătește pentru participarea la „Săptămâna modei” de la Paris, unde o va avea invitată pe Loredana Groza.

Cătălin Botezatu, pregătit pentru Paris Fashion Week

Proaspăt întors dintr-o croazieră de lux, Cătălin Botezatu a oferit un interviu pentru emisiunea Excluisv VIP, difuzată pe Prima TV, și a vorbit, printre altele, despre situația din Ucraina.

ADVERTISEMENT

„Sper ca lucrurile să se rezolve, sper ca oamenii să-și dea seama că mai greșesc. E tragic ce se întâmplă. E urât să ne omorâm între noi. Acești soldați ruși nici măcar nu-și dau seama pentru ce se luptă.

Nu-mi este teamă. Eu sunt sigur că se va opri la un moment dat. Lucrurile sunt politice, toate, cap-coadă. Nici nu știm pe cine să dăm vina. Se va opri, în curând nu vom mai vorbi despre acest război.”, a spus Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „Dintotdeauna m-a fascinat”

Designer-ul este de părere că oamenii trebuie să-și continue viața. Cătălin Botezatu se pregătește să plece la Paris, acolo unde va participa la „Săptămâna Modei”. Acesta a dezvăluit că o va avea ca invitată pe Loredana Groza, o femeie pe care o admiră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

„Viața trebuie să meargă înainte. Indiferent de ce se întâmplă, nu ne putem opri. Altfel, s-ar opri totul și am muri de foame. Trebuie să mergem mai departe, dar, atenție, luând poziție în fața acestor evenimente negative din viața umanității.

ADVERTISEMENT

Mergem la Paris, la Săptămâna Modei, pentru prima oară. Unde o avem ca invitat special pe Loredana Groza. Pe Lore dintotdeauna am iubit-o. Aș fi vrut să-mi spună mie ‘Bună seara, iubite’. Dintotdeauna m-a fascinat ca voce. Piesele ei sunt excepționale.

 Lore, pentru mine, este această Madonna a României. Lore e un personaj. Este o divă în domeniul său, care se reinventează, care arată într-un fel…Dacă o cunoști, ajungi să te îndrăgostești de ea. N-am avut nicio aventură cu ea, dar poate la bătrânețe…”, a adăugat Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

De altfel, creatorul de modă a precizat că, în această perioadă a vieții sale, nu este interesat de o relație serioasă și preferă să se axeze pe cariera lui.

 

ADVERTISEMENT