Life

Cătălin Botezatu, mărturisire emoționantă după ce a învins cancerul. Cui îi mulțumește în fiecare zi

12.10.2020 | 12:37
Catalin Botezatu marturisire emotionanta dupa ce a invins cancerul Cui ii multumeste in fiecare zi
Cătălin Botezatu, mărturisire emoționantă după ce a învins cancerul. Cui îi mulțumește în fiecare zi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu face o mărturisire emoționantă după ce a învins cancerul. Celebrul creator de modă a renăscut și spune că s-a întâmplat acest lucru credinței, fiind o persoană extrem de religioasă.

Juratul de la Kanal D se roagă în fiecare zi, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru faptul că a reușit să treacă peste cumpăna de anul trecut când a aflat că este extrem de bolnav.

ADVERTISEMENT

Fire puternică, Cătălin Botezatu a avut parte de susținerea și sprijinul prietenilor care i-au fost alături la fiecare pas. Așa a ajuns designerul să treacă cu capul sus peste boala nemiloasă cu care fusese diagnosticat.

Cătălin Botezatu, dezvăluire sinceră despre boala de anul trecut

Fostul fotomodel a învins cancerul și problemele cu inima cu care a fost diagnosticat în ultima perioadă, iar acum nu există zi în care să nu-i mulțumească Divinității că a primit o a doua șansă. Designerul în vârstă de 53 de ani are o legătură foarte specială cu Biserica.

ADVERTISEMENT

„Oamenii trebuie să supraviețuiască și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugam.

Mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut”, a declarat Cătălin Botezatu într-o emisiune de la Antena Stars, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a studiat multe religii de-a lungul anilor, însă nu a renunțat niciodată la credința în care s-a născut. Vedeta a păstrat mereu acele principii și valori care i s-au potrivit, indiferent din ce zonă a tainelor bisericești au venit.

„Am studiat multe religii, însă nu am renunțat niciodată la religia în care m-am născut. Am luat doar ceea ce mi s-a potrivit mie din fiecare religie”, spunea Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp, relatează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D este de părere că sănătatea este cea mai importantă, acesta fiind și motivul pentru care în ultima perioadă și-a schimbat stilul de viață. Designerul a renunțat la țigări și are voie să bea doar foarte puțină cafea.

ADVERTISEMENT