News

Cătălin Botezatu, mesaj răvăşitor pentru Zina Dumitrescu: “Mama sufletului meu”

29.03.2019 | 11:01
Catalin Botezatu mesaj ravasitor pentru Zina Dumitrescu Mama sufletului meu

Zina Dumitrescu a murit joi după-amiază, 28 martie, la vârsta de 82 de ani, după ce ultimii ani s-a chinuit cu bătrânețea și dorul de fiul ei într-un azil de bătrâni. Vestea a venit ca un fulger pentru Cătălin Botezatu, ”băiatul” ei, căci așa îl alinta mereu Mama Zina.

Cătălin Botezatu a postat un mesaj răvășitor pentru Zina Dumitrescu

Relația dintre cei doi creatori de modă a fost strânsă, căci Mama modei românești a pus o cărămidă la evoluția lui Botezatu și i-a fost alături și când a ajuns deja celebru peste tot în lume. Designerul nu știa că Zina a murit și a aflat în momentul în care a fost sunat de reporterii Antena Stars. Vedeta știa că omul său de sulflet este într-o stare critică și că medicii încercau să o resusciteze, dar nu a crezut că se va stinge.

În prima intervenție telefonică, în direct, acesta a spus: „Era la spital și o resuscitau. Nu pot să cred așa ceva, că a murit. Doctorul Ioan Casian a fost unul din oameniii care i-au făcut viața mai frumoasă și mai ușoara. Noi n-am fost tot timpul acolo când ea și-a dorit. Poate am fost prea puțin. Iertați-mă (plânge). Sunt mulți copii care au iubit-o și o vor iubi. Sunt sigur că fiul lui suferă, dar nu mă interesează acest aspect. Lucrurile de familie nu se discută în aceste momente”, a declarat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu, mesaj răvăşitor pentru Zina Dumitrescu: "Mama sufletului meu"
Fotografia pe care creatorul de modă a inserat-o alături de mesajul răvășitor pentru cea care i-a urmat pașii în modă

”Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aș putea fi eu vreodată”

De asemenea, acum câteva clipe, vedeta a ținut să posteze un mesaj, alături de o fotografie dragă lui cu Zina, pe o rețea de socializare. „Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aș putea fi eu vreodată. Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară. Mama Zina este dincolo de suferința omenească, dincolo de vanitate, de tristețe sau de glorie, dar mai ales, dincolo de tot ce-ar putea spune oricine despre ea și despre viața ei. Știu că a trăit frumos, pentru că e un om uluitor, extraordinar, un om frumos și bun în adevăratul sens al cuvântului.

Orice aș spune despre ea este prea puțin. Nu există cuvânt inventat de oameni pe pământ care să descrie ce am înțeles eu de la Mama Zina, ce daruri am primit de la ea, iar pentru asta recunoștiința nu ajunge. Sunt daruri ale sufletului, despre care nu voi vorbi niciodată. Singurul meu regret e că acum, când este printre îngeri, nu mai pot s-o îmbrățișez. Pentru mine, Zina Dumitrescu nu va fi niciodată o amintire. Va fi întotdeauna a doua mea mamă. Mama sufletului meu. Adio Zina! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!?”, a scris Cătălin pe pagina sa de Facebook.