Life

Cătălin Botezatu, mesaj-surpriză pentru Bianca Rus! Designerul pune punct definitiv neînțelegerilor: „E nebună fata asta!”

Cătălin Botezatu i-a răspuns Biancăi Rus, după ce aceasta i-a transmis că îl iartă pentru felul în care s-a purtat cu ea la Bravo, ai stil.
26.09.2022 | 11:10
Catalin Botezatu mesajsurpriza pentru Bianca Rus Designerul pune punct definitiv neintelegerilor E nebuna fata asta
Cătălin Botezatu i-a răspuns Biancăi Rus. Foto: Instagram/ Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

FANATIK a făcut pace între Cătălin Botezatu și Bianca Rus, după ce pe parcursul competiției Bravo, ai stil Celebrities 1 cei doi s-au certat destul de des și de urât.

Cătălin Botezatu și Bianca Rus au făcut pace după aproape 2 ani

Primul pas spre împăcare a fost făcut de Bianca Rus. Sătmăreanca, întrebată dacă îi mai poartă pică designerului și fostului jurat din show-ul de la Kanal D, a spus că îi trimite pupici și că îl iartă pentru toate dățile în care a supărat-o.

ADVERTISEMENT

Chiar și la ceva vreme după ce competiția se terminase, Bianca a mai făcut anumite declarații tăioase la adresa lui Bote, unele pe care creatorul de modă nu le-a băgat în seamă așa tare.

Botezatu a reacționat la solul de pace trimis de Bianca Rus și a spus, mai în glumă, mai în serios, că prin faptul că l-a iertat i-a luat o piatră de pe inimă. Designerul a avut un ton conciliant la adresa cântăreței și a ținut să sublinieze pentru ultima oară că nu a avut niciodată ceva personal cu ea.

ADVERTISEMENT

Cătălin ne-a mărturisit că Bia nu a știut să facă diferența între criticile constructive pe care le-a primit la Bravo, ai stil pentru felul în care se îmbrăca și opinia lui reală despre ea.

„O pup și o iubesc. Sunt foarte tolerant cu ea în continuare”

Botezatu a mai spus că Bianca îi este simpatică și că e „nebună”, dar în cel mai frumos sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK pentru a afla cum răspunde celebrului „pupi de la Bia”, Cătălin Botezatu s-a amuzat teribil! A spus că vrea să îi transmită, cu această ocazie, că o iubește și acceptă iertarea ei.

„Dacă m-a iertat, mi-a luat o piatră de pe inimă. E nebună fata asta! Dar e nebună într-un sens plăcut, să ne înțelegem. Ea e un copil, eu nu am nimic personal cu ea. Ea nu înțelegea ce îi spuneam noi la masa juraților. Niciodată nu m-am legat de persoana ei. Toate comentariile au fost făcute strict legat de ținutele pe care le purta. Nu o prea nimerea.

ADVERTISEMENT

Să îi transmiteți că o pup și o iubesc. Eu sunt foarte tolerant cu ea în continuare. Nu am de ce să mă supăr”, a declarat Cătălin Botezatu pentru FANATIK.

Divergențele dintre cântăreață și designer au atins un punct culminant în primul sezon Bravo, ai stil Celebrities, atunci când Bianca s-a prezentat cu o piesă vestimentară despre care a spus că este a lui. Asta după ce Botezatu i-a desființat outfitul. Acesta, după o analiză a respectivei haine, i-a zis vedetei că umblă cu fake-uri. A susținut cu vehemență că articolul vestimentar respectiv nu îi poartă semnătura.

Botezatu, schimb de replici cu Andreea Tincu

De aici au început o serie de acuzații din partea Biancăi. În timp, săgețile s-au transformat în porumbei ai păcii, căci amândoi au fost dispuși, iată, să îngroape securea războiului.

„Au fost multe discuții, chiar și cu domnul Botezatu, pe care eu îl respect. Pot să transmit acum un pupi de la Bia și pentru dânsul! Îl iert și pe domnul Botezatu”, ne-a spus Bianca Rus de curând.

Între timp, renumitul designer a avut un schimb de vorbe cu femeia care o îmbracă pe Carmen Iohannis, după ce criticase felul în care s-a afișat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Botezatu a vrut să clarifice faptul că orice comentariu a făcut despre ținuta primei doamne nu a ținut să o lezeze pe Andreea Tincu, stilista care se ocupă de nevasta președintelui Klaus Iohannis.

 

ADVERTISEMENT