Life

„Cătălin Botezatu mi-a făcut avansuri”. Dana Săvuică dezvăluiri picante despre bărbații din viața ei

Dana Săvuică a făcut dezvăluiri neașteptate despre bărbații din viața ei. A spus adevăratele motive pentru care a divorțat după 25 de căsnicie, dar și cine sunt cei care i-au făcut avansuri.
26.06.2022 | 16:00
Catalin Botezatu mia facut avansuri Dana Savuica dezvaluiri picante despre barbatii din viata ei
Dana Săvuică a dezvăluit că a primit avansuri din partea lui Cătălin Botezatu. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Săvuică a făcut dezvăluiri picante despre viața sa. Vedeta a recunoscut care au fost adevăratele motive pentru care ea și soțul său au divorțat. Totodată, ea spus cine sunt bărbații celebrii care i-au făcut avansuri.

Dana Săvuică a spus cine sunt bărbații celebrii care i-au făcut avansuri. Printre ei se numără și Cătălin Botezatu

Dana Săvuică a fost invitată la rubrica sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut câteva dezvăluiri neașteptate. Astfel, printre altele, vedeta a spus și cine sunt bărbații celebrii care i-au făcut avansuri.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică este prima celebritate din România care a pozat în Playboy, astfel că nu este de mirare faptul că persoane precum Cătălin Botezatu au fost atrase de ea.

„Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a dezvăluit Dana Săvuică în emisiunea difuzată pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

De ce a au divorțat Dana Săvuică și Răzvan Stanciu?

În cadrul aceleiași emisiuni, Dana Săvuică a explicat motivele pentru care a divorțat de fostul său soț. Vedeta și Răzvan Stanciu au avut o căsnicie de peste 25 de ani, însă în anul 2016 au decis să se despartă pe cale amiabilă, la notar.

Printre lucrurile care au convins-o pe Dana Săvuică să ia această decizie, se numără și infidelitatea fostului său partener de viață. La momentul respectiv, fostul model mărturisea că i-a fost dificil să renunțe la relația care dura de atâția ani.

ADVERTISEMENT

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele.

Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a recunoscut Dana Săvuică, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se menține Dana Săvuică în formă, la 52 de ani?

Cu toate că a trecut de 52 de ani, Dana Săvuică este în continuare atentă când vine vorba de silueta ei. Vedeta face foarte multă mișcare și este atentă la alimentație, având grijă să consume numai alimente sănătoase.

„Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara.

Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe. Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete.

Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă”, a dezvăluit Dana Săvuică în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT