Life

Cătălin Botezatu nu s-a mai afișat cu nicio femeie, după Bianca Drăgușanu. De ce a ales așa. Detalii despre relația controversată cu Bianca

01.07.2020 | 22:49
Catalin Botezatu nu sa mai afisat cu nicio femeie dupa Bianca Dragusanu De ce a ales asa Detalii despre relatia controversata cu Bianca
Cătălin Botezatu făcea furori pe internet în urmă cu doar câteva zile. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu nu a mai apărut la braț cu nicio altă femeie. Chiar dacă este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, designerul e greu de adus în fața altarului.

Indiferent ce relații a mai avut după Bianca, Botezatu se atașează greu de o femeie. Cea care îi va sta alături pentru totdeauna trebuie să îi înțeleagă meseria și stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Designerul este preocupat de activitatea profesională, în timp ce viața sentimentală este lăsată pe locul secund al priorităților, în acest moment al vieții.

Cătălin Botezatu, despre relația cu Bianca Drăgușanu. De ce nu s-a mai afișat cu nicio femeie

Este burlac, este faimos, arătos, carismatic, dar greu de cucerit. Acesta este, pe scurt, Cătălin Botezatu, care, după relația cu Bianca Drăgușanu, nu s-a mai afișat cu nicio altă femeie.

ADVERTISEMENT

”Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele.

Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional”, a spus Botezatu, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Botezatu și Bianca Drăgușanu au avut o relație controversată, cu năbădăi, discuții aprinse, dar cu multă iubire. Designerul și acum vorbește frumos despre cea care i-a fost parteneră de viață.

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva.

ADVERTISEMENT

Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă”, declara Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT