ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Botezatu nu ține cont de recomandările medicilor. La ce nu poate renunța

Autor: Alexa Serdan | 10.03.2021 | 12:57
Cătălin Botezatu nu ține cont de recomandările medicilor. La ce nu poate renunța
Cătălin Botezatu,  despre viața intimă: „Nu există bărbat care să nu se fi gândit cum ar fi să o facă cu un bărbat" Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Botezatu nu ține cont de recomandările medicilor din Turcia, deși în urmă cu o săptămână a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Creatorul de modă a mărturisit că nu poate renunța la vechile obiceiuri. 

ADVERTISEMENT

Designerul a fost sfătuit să o lase mai moale cu munca și cu stresul, însă se pare că vedeta nu poate sta locului nicio secundă. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că nu se poate odihni când știe că are foarte multe proiecte în desfășurare.

Vedeta de la Kanal D nu și-a luat deloc repaos după ultima intervenție, deși toată lumea i-a spus că este cazul să se relaxeze. Cătălin Botezatu se simte bine după operație, dar trebuie să evite foarte mult stresul, ceea ce nu prea poate în prezent.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, după ultima intervenție suferită. Ce l-au sfătuit medicii din Turcia

„N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune «stai acasă să te odihnești». Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici.

Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare”, a declarat Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă simte că este pe mâini bune ori de câte ori ajunge la clinica din Turcia, fie că este vorba de o nouă operație, fie că se duce pentru analize. Vedeta o are alături întotdeauna pe Eva Pavel, consilierul care îi este aproape de mai bine de 7 ani.

„L-am cunoscut pe Cătălin într-o perioadă de cumpănă a vieții lui, în urmă cu foarte mulți ani, când a avut probleme cu inima și a fost nevoie de implantarea stenturilor. Am fost alături de el la fiecare intervenție medicală pe care a suferit-o de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

L-am însoțit peste tot – minut de minut – în sala de operație, la terapie intensive, la recuperare. Ne-au legat suferința și clipele grele pentru el, iar de aici s-a născut o prietenie frumoasă, deși noi ne-am petrecut mai mult timp împreună în spitalele din străinătate decât acasă, în România.

El necesită monitorizare medicală regulată și merge periodic la control, iar eu îl însoțesc de fiecare dată – îi cunosc tot istoricul medical, știu schema de tratament pe care o urmează zilnic”, a declarat Eva Pavel pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!