Life

Petrecere de zile mari pentru Cătălin Botezatu! Vedetele s-au înghesuit la ziua de naștere a designerului

Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani și, în seara zilei de 4 decembrie, alături de amicii săi, a pus la cale o petrecere de zile mari într-un club de fițe din București.
05.12.2021 | 14:29
Petrecere de zile mari pentru Catalin Botezatu Vedetele sau inghesuit la ziua de nastere a designerului
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a împlinit, zilele trecute, vârsta de 55 de ani, motiv perfect pentru o petrecere de zile mari într-un club de fițe din Nordul Capitalei, eveniment la care au luat parte o mukțime de vedete din toate domeniile.

Cătălin Botezatu, petrecere cu ocazia împlinirii a 55 de ani

”De obicei, la ziua mea, sunt sute de invitați”, spunea Cătălin Botezatu în exclusivitate pentru FANATIK, explicând însă, cu ceva vreme în urmă, că este încurcat, la petrecerea pe care și-o dorea, de regulile instituite pe timp de pandemie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în seara zilei de 4 decembrie, după ce Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani, a avut loc o petrecere de pomină într-unul dintre cluburile de lux ale Bucureștiului. Și, așa cum era de așteptat, vedetele s-au înghesuit să petreacă alături de celebrul designer.

Iar la apel nu au lipsit nume precum Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Diana Dumitrescu, Andreea Tonciu, Elena Ionescu, Oana Roman, Tania Budi, dar și alte persoane cunoscute din lumea showbiz-ului și nu numai, designerul fiind răsfățat de invitații săi.

ADVERTISEMENT

Iar așa cum era de așteptat, Cătălin Botezatu a avut grijă ca buna dispoziție să fie la ea acasă la petrecerea prin care marca împlinirea celor 55 de ani ai săi, designerul punând la dispoziția celor din preajma lui roabe întregi de șampanie de lux și având grijă să fie sufletul distracției.

Cătălin Botezatu, atent la excese chiar și la petreceri

”Trabucul îl pufăi, stau cu un pahar de șampanie în mână trei ore. De altfel, acum, practic, eu nu mai beau alcool deloc”, ne-a dezvăluit Cătălin Botezatu, cu ceva timp în urmă. Dar, chiar dacă el nu a consumat șampanie, restul invitaților săi nu au fost la fel de reținuți, iar petrecerea, care a ținut, conform normelor legale în vigoare, doar până seara a fost foarte animată.

ADVERTISEMENT

De altfel, Andreea Tonciu, luată de val probabil, a și făcut o serie de declarații publice, postate ulterior pe contul ei de socializare, în care spunea despre Cătălin Botezatu că este cel mai frumos bărbat din țară.

”La mulți ani, regele meu! Ești cel mai frumos bărbat din România! Te iubesc”, a spus, public, Andreea Tonciu, și a postat filmarea cu pricina și pe contul ei de socializare, chiar dacă de față, la eveniment, era și soțul ei, Daniel Niculescu.

ADVERTISEMENT

Evident, declarațiile de dragoste făcute de Andreea Tonciu nu au fost singurele pe care le-a primit, la petrecerea de sâmbătă seara, Cătălin Botezatu, mai toți cei prezenți înghesuindu-se să își exprime afecțiunea pe care i-o poartă designerului care a împlinit 55 de ani și care a pus la punct un chef de zile mari.

Cătălin Botezatu, viață de poveste

Cătălin Botezatu este, de decenii deja, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din showbiz-ul românesc, creatorul de modă fiind implicat în nenumărate proiecte care i-au adus celebritatea, iar controversele, nenumărate în ultimii 30 de ani, pe care le-a provocat au fost și ele destul de multe.

Fie că este vorba de colecții vestimentare care sunt catalogate, de cele mai multe ori, ca fiind excelente, fie că este vorba de nenumăratele contracte de imagini sau apariții TV, Cătălin Botezatu reușește să se mențină în prima linie a vizibilității din lumea mondenă românească.

Mai mult, de curând, a anunțat Cătălin Botezatu, lucrează și la o serie de proiecte de televiziune pe plan internațional. ”Am mai multe proiecte de televiziune, unele și peste hotare, dar momentan nu pot să vorbesc despre ele”, spunea, pentru FANATIK, Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT