Life

Cătălin Botezatu, primele declarații despre plecarea de la Bravo, ai stil! Ce proiecte pregătește

Cătălin Botezatu a făcut primele declarații despre plecarea de la „Bravo, ai stil!” și se pregătește de noi proiecte.
27.07.2021 | 16:31
Catalin Botezatu primele declaratii despre plecarea de la Bravo ai stil Ce proiecte pregateste
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a anunțat că va părăsi masa juraților de la „Bravo, ai stil!”. Creatorul de modă are alte proiecte în plan și nu va mai fi văzut în calitate de jurat la show-ul de fasion.

Fostul jurat a declarat că retragerea sa din emisiune nu a fost o decizie ușoară. Din fericire, acesta va rămâne în echipa de la Kanal D și pregătește noi surprize pentru cei care îl apreciază.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, primele declarații despre plecarea de la Bravo, ai stil! Ce proiecte pregătește

Cătălin Botezatu și-a anunțat plecarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cunoscutul designer este gata să înceapă noi proiecte, însă nu a dezvăluit, momentan, unde va fi văzut.

Singurul lucru pe care l-a dezvăluit este faptul că va rămâne la Kanal D, dar nu va mai juriza emisiunea de modă alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținerea acordată de-a lungul timpului. Totodată, creatorul de modă le-a transmis gânduri bune foștilor săi colegi de platou și i-a asigurat pe fani că va reveni cu noi vești.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!.

ADVERTISEMENT

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! 

ADVERTISEMENT

Le urez succes colegilor mei în noul sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a spus Cătălin Botezatu.

Din 2018, „Bote” a jurizat emisiunea Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu a avut un rol foarte important în tot timpul în care a fost jurat la show-ul de fashion de la Kanal D. Întotdeauna corect și cu argumente bine puse la punct, acesta a fost un adevărat mentor pentru multe dintre fostele concurente.

În plus, Cătălin Botezatu este foarte apreciat în domeniul modei, având numeroase colecții de haine pe care le-a prezentat pe podiumuri importante ale lumii.

În 2018, acesta s-a alăturat juriului „Bravo, ai stil!”, iar experiența vastă acumulată în cariera sa în lumea fashion au fost de mare ajutor în cadrul show-ului.

ADVERTISEMENT