Life

Cătălin Botezatu primește „pupi de la Bia” după ”războiul” de la Bravo, ai stil Celebrities! Ce decizie a luat Bianca Rus

L-a iertat Bianca Rus pe Cătălin Botezatu pentru criticile pe care i le-a adus la Bravo,, ai stil? Vedeta a vorbit cu FANATIK despre acest capitol al carierei sale în TV.
24.09.2022 | 12:45
Catalin Botezatu primeste pupi de la Bia dupa razboiul de la Bravo ai stil Celebrities Ce decizie a luat Bianca Rus
Bianca Rus a spus ce părere mai are acum despre Cătălin Botezatu. Foto: Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Bianca Rus a fost una dintre concurentele din primul sezon Bravo, ai stil Celebrities care și-a pus amprenta asupra emisiunii de la Kanal D! Cântăreața din Satu Mare n-a avut foarte mulți prieteni în emisiune, ba chiar s-a ”războit” la un moment dat și cu designerul Cătălin Botezatu, aflat atunci în juriu.

Bianca Rus l-a iertat pe Cătălin Botezatu, cu care a dus un ”război” la Bravo, ai stil

Au fost o serie de episoade conflictuale între Bianca și Bote, unele care s-au lăsat cu țipete, lacrimi și acuzații grave, mai ales din partea artistei. Într-una dintre gale, Bianca i-a spus lui Botezatu că nu își recunoaște propriile creații vestimentare, aceasta purtând o haină care ar fi fost semnată de el.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a negat cu vehemență că respectiva piesă vestimentară îi aparținea, asta după ce a criticat întregul outfit, incluzând deci toate hainele pe care le purta Bianca.

A trecut mai bine de un an de la certurile dintre Bianca și Bote, un an în care cei doi s-au evitat precum Soarele și Luna. Astăzi, ceva mai relaxată, după ce a depășit toată presiunea pe care a presupus-o show-ul de la Kanal D, Bianca și-a mai nuanțat părerea despre creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost întrebată de FANATIK în ce relații a rămas cu persoanele care au făcut parte din ”universul” Bravo, ai stil, iar bruneta a răspuns cu sinceritatea-i caracteristică.

„Au fost multe discuții, chiar și cu domnul Botezatu, pe care eu îl respect. Pot să transmit acum un pupi de la Bia și pentru dânsul! Îl iert și pe domnul Botezatu”, ne-a spus Bianca Rus, semn că a depășit tot ce a fost urât întrea ea și creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Nu ține legătura cu nicio fostă concurentă: „Cu Maria mai vorbesc la telefon din când în când”

Când a venit vorba despre concurentele cu care a fost în primul sezon, aici Bianca a fost un pic mai implacabilă.

„Eu nu am avut prietene în emisiune. Aș putea spune că am avut doar rivale. Există și excepții. Nu țin legătura cu niciuna dintre fostele concurente. Nu păstrez legătura cu nimeni. Cu Maria (n.r.: Ilioiu – fostă ispită la Insula iubirii) mai vorbesc la telefon din când în când, dar cam atât. Nu pot să zic de ce au existat neînțelegeri.

ADVERTISEMENT

Cred că a fost o chestie de concurență, nu de invidie. Nu știu dacă au fost invidioase pe mine pentru că lumea mă plăcea. Cred că dacă ne împrieteneam una cu cealaltă și eram prietene nu ne mai alegea nimeni. Am fost și alese pentru că eram diferite. Până la urmă este și un show”, a completat Bianca Rus.

Bianca Rus a împărțit platoul Bravo, ai stil în 2020 împreună cu o serie de alte vedete de la noi. Din primul sezon Celebrities au mai făcut parte și Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Calina Dumitrescu, Theo Rose, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Gina Chirilă, printre altele.

Bianca a avut nenumărate discuții în special cu Raluca ex-Bambi, Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, dar și cu vloggerița Deea Codrea. În ciuda disputelor pe care le-a purtat, de sătmăreancă s-a atașat destul de multă lume, momentele ei din emisiune devenind virale pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT