News

Cătălin Botezatu, reacție după moartea lui Alex Faur: “Nu am ştiut cât este de bolnav”

03.05.2019 | 09:31
Catalin Botezatu reactie dupa moartea lui Alex Faur Nu am stiut cat este de bolnav

Cătălin Botezatu trăiește clipe extrem de grele! După ce și-a condus pe ultimul drum bunul prieten. Răzvan Ciobanu, alt amic de-al acestuia a decedat. Moartea lui Alex Faur l-a lăsat fără cuvinte pe creatorul de modă. Acesta nu știa că se află într-o stare atât de gravă.

Cătălin Botezatu, șocat de moartea lui Alex Faur!

Cătălin Botezatu are de depășit clipe foarte grele. După decesul lui Răzvan Ciobanu, ALex Faur s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate. Acesta era cunoscut în grupurile mondene ca fiind un tânăr milionar excentric. „Am auzit acum câteva zile, nici nu am ştiut cât este de bolnav.

Nu-mi vine să cred. Îl cunosc de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viaţă. Nu mi-am imaginat că nu va supravieţui, a fost un băiat extraordinar”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Mediafax. În ziua în care Alex Faur a încetat din viață, Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum.Vedetele care l-au cunoscut pe Faur nu-și revin încă din șoc.

Cătălin Botezatu, șocat de moartea lui Alex Faur
Cătălin Botezatu, șocat de moartea lui Alex Faur. Vedeta nu știa cât de avansată era boala lui

Alex Faur, moarte subită

Pare că familia lui Alex Faur a fost lovită de un blestem, dat fiind evenimentele tragige care s-au năpustit asupra ei. La scurt timp după ce mama milionarului excentric s-a stins din viață, acesta a decis să renunțe la toate viciile, respectând ultima dorință a celei care i-a dat viață.

Din păcate, în urmă cu ceva timp a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă care i-a adus în cele din urmă sfârșitul, la vârsta de numai 40 de ani.  Cu toate că majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc s-au mobilizat pentru a-l ajuta să facă operațiile necesare, Alex Faur a pierdut lupta cu viața. Boala de care suferea a avansat surprinzător de repede.