Life

Cătălin Botezatu, regele vacanțelor. S-a distrat în 10 destinații de lux de la începutul anului!

Designerul Cătălin Botezatu, regele vacanțelor, s-a distrat de la începutul anului în 10 vacanțe de lux. Toate s-au petrecut în locuri importante din întreaga lume.
16.04.2022 | 17:01
Catalin Botezatu regele vacantelor Sa distrat in 10 destinatii de lux de la inceputul anului
Cătălin Botezatu și-a câștigat titlul de rele al vacanțelor. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu și-a câștigat titlul de rege al vacanțelor în urma călătoriilor de lux pe care le face de ani de zile în întreaga lume. A văzut locuri pe care unii le-au văzut doar în filme și la care alții doar visează să ajungă!

Cătălin Botezatu, regele vacanțelor, răsfăț în vacanțe de lux

Cătălin Botezatu a plecat mereu în destinații exotice în care cei mai mulți oameni ajung doar în imaginația lor. De la începutul acestui an și până acum, creatorul de modă a bifat aproape 10 astfel de călătorii. Printre destinațiile alese s-au numărat: Paris, Maldive, Florida și Egipt.

ADVERTISEMENT

Designerul a mărturisit că a fost plecat aproape tot timpul și susține că are la îndemână o valiză pregătită pentru drum.

Botezatu
În vacanțe, Botezatu s-a răsfățat cu fel de fel de bucate. Sursa foto: arhiva personală.

Cătălin Botezatu a știut să îmbine munca cu distracția!

Cătălin botezatu s-a plimbat prin lumea întreagă și a văzut locuri de neuitat. Majoritatea imaginilor și a filmulețelor cu destinațiile alese de designer au putut fi urmărite de-a lungul timpului de fanii săi pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Aici, Cătălin Botezatu este urmărit de peste 1 milion de urmăritori. Toate la un loc, vacanțele au costat zeci de mii de euro. Dar obrazul subțire cu cheltuială se ține.

boteaztu si loredana
Botezatu și Loredana au fost la Paris. Sursa foto: arhiva personală.

A început anul în Maldive

La începutul  acestui an, Cătălin Botezatu a fost la Paris, apoi a petrecut un sejur nemaipomenit într-un resort de lux din Maldive. Destinația a fost aleasă pentru peisajul superb, dar și pentru culoarea apei aparte din acel loc.

ADVERTISEMENT

S-a bucurat de preparatele specifice locului și după aproape doua săptămâni s-a întors în țară și a  plecat într-o altă vacanță. De această dată, destinația a fost o croazieră de lux în Florida, Bahamas și Mexic.

botezatu
Cătălin Botezatu a fost în croazieră la începutde an. Sursa foto: arhiva personală.

Cătălin Botezatu a călătorit pe un vas de croaziera avangardist, super dotat și modern. Experiența pe Marea Caraibelor a fost de-a dreptul unică, după cum spune designerul.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, răsfăț de lux în Egipt

În Maldive, designerul a stat o săptămână apoi a revenit în țară doar pentru a-și schimba garderoba pentru următoarea călătorie a sa, Egipt- Hurghada.

Aici a urmat altă săptămână petrecută în răsfăț și lux, fiind cazat în Rixos Magawish Resort. Acolo, el nu a stat doar la plajă, ci a preferat să viziteze Dendera- un mic oraș din Egipt, celebru pentru Complexul Dendera, situat pe malul de vest al Nilului, la aproximativ 5 km sud de Qena, pe partea opusă a fluviului din această țară.

botezatu
Cătălin Botezatu a fost numit regele vacanțelor. Sursa foto: arhiva personală.

„Îmi place să călătoresc și mă bucur din plin de aceste oportunități. Este adevărat că stau mereu cu bagajul la ușă. Vin acasă, îl desfac, iar îl fac, apoi plec, însă nu mă pot plânge.

Acum sunt în Egipt, după ce m-am întors din Maldive, și ma bucur de peisaje spectaculoase. Este foarte cald aici, apa este de un albastru-turcoaz foarte frumos și special. Mă întorc peste câteva zile în țară”, a declarat designerul Cătălin Botezatu, pentru Click!

ADVERTISEMENT