Life

Cătălin Botezatu se pregătește pentru un Revelion pe alt continent: ”Iau medicamente, țin un regim foarte strict”

Cătălin Botezatu a dezvăluit că se pregătește de un Revelion de neuitat, pe alt continent, dar, recunoaște el, trebuie să se îngrijească, înainte, de starea lui de sănătate.
27.10.2022 | 09:34
Catalin Botezatu se pregateste pentru un Revelion pe alt continent Iau medicamente tin un regim foarte strict
Cătălin Botezatu își verifică în amănunt starea de sănătate înainte de a pune la punct detaliile pentru un Revelion de neuitat / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a vorbit despre planurile sale, dezvăluind, în exclusivitate pentru FANATIK, că, în sfârșit, se simte ceva mai bine și își permite să se gândească la viitor. Cu toate acestea, ne-a precizat celebrul designer vestimentar, este foarte atent ca problemele de sănătate pe care le-a tot avut să nu îl împiedice să aibă parte de un Revelion de neuitat.

Cătălin Botezatu se pregătește de Sărbători și vrea să ajungă la medic

Cătălin Botezatu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre problemele de sănătate care, ani la rândul, i-au dat mari bătăi de cap. În sfârșit, ne-a precizat el, situația s-a ameliorat, iar veștile pe care le-a primit de la medici au fost unele care să îl bucure.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ne-a precizat cunoscutul designer de modă, până să plece într-o vacanță de neuitat, de Revelion, Cătălin Botezatu vrea să își mai facă un control medical. O verificare de rutină, explică el, doar pentru a se asigura că stenturile pe care le are sunt în perfectă ordine.

De asemenea, creatorul de modă a vorbit, pe larg, despre cum și-a găsit, în sfârșit, metoda perfectă pentru a adormi, pentru a scăpa de insomniile are le-au bântuit ani la rândul.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, nouă luni din an, plecat din țară

Ce planuri ai pentru toamna această?

– S-au cam terminat proiectele cu moda pe care le-am avut pentru acest an. Mai am la Cluj City Fashion Week și apoi la Oradea. Mai am un eveniment la Abu Dhabi la cursa de Formulă 1, încă unul la Dubai și cam atât.

A fost un an extraordinar cu foarte multe prezentări cu Fashion Week-urile de la New York, Paris, Londra, am făcut un mare show la Atena, în față a 6.000 de persoane, am realizat Fashion Week-urile din România. A fost un an foarte, foarte bun.

ADVERTISEMENT

Practic, ai fost mai mult plecat. Ai stat acasă, anul acesta, o luna, două?

– Până acum, adunate, sunt doar trei săptămâni, nici măcar o lună. Dar nu am obosit, îmi place ceea ce fac și atunci cred că din asta îmi iau tot ce am nevoie. Această viață îmi place…

Cum reușeșți să te odihnești? Ai vreun secret al tău?

– Nu mă odihnesc… Când mă pregătesc să dorm, este adevărat că întotdeauna folosesc tot felul de pastiluțe bio…

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu: ”Trebuie să merg, totuși, la medic”

Cu sănătatea cum ești? Mergi la control periodic?

– Sunt bine și cu sănătatea. Eva Pavel chiar azi m-a sunat și mi-a zis că trebuie să facem ceva să merg totuși anul acesta la un control, la medic, să vadă cum stau cu cele 5 stenturi. Trebuie control tot timpul.

Au trecut ceva ani de când le-am pus. O să ajung, o să merg și acolo. Și o să fie bine. Oricum, iau medicamente, țin un regim foarte strict. Este ok.

De Sărbători ți-ai făcut vreun plan sau e prea devreme?

– Da. O să merg, că de obicei, de Crăciun, la locul meu drag, la bună mea prietenă Mary, care este că o mama, este prietenă. Acolo mă simt cel mai bine. am făcut multe sărbători de Crăciun sau Paște acolo, cu toți prietenii mei. După care probabil plec în America de Sud, la Tulum, să vedem. Deocamdată nu știu… ori combin un Dubai cu Tulum…

Dar Noul An unde te va prinde?

– Ori la Tulum, ori la Dubai.

Cătălin Botezatu are sute de premii acasă

Câte premii ai acasă? Le-ai numărat?

Dacă aș fi să iau și în această seară un premiu (la Gala Premiilor Radar de Media, n. red.), ar fi 301 în total. Pot să dovedesc, nu glumesc. La atelier am, în două încăperi, de sus până jos, că niște biblioteci, premii. Și acasă la fel. Nu mai pun la socoteală și diplomele care sunt sute, cred că mii.

Dress code-ul evenimentului Radar de Media este Black Ție… tu eșți îmbrăcat în sacou roz. Crezi că ai să fii un subiect de discuție?

M-am îmbrăcat special, intenționat. Vreau să fiu altfel (râde, n. red.).

ADVERTISEMENT