ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Botezatu, secrete din viața intimă. Are sau nu iubită celebrul designer

Autor: Alexa Serdan | 25.09.2020 | 15:55
Cătălin Botezatu, secrete din viața intimă. Are sau nu iubită celebrul designer
Cătălin Botezatu, secrete din viața intimă. Are sau nu iubită celebrul designer. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Botezatu a devenit în ultimii ani foarte discret în privința vieții personale. După ce în trecut s-a afișat la brațul Taniei Budi sau a Biancăi Drăgușanu, în prezent creatorul de modă nu mai vorbește cu aceeași lejeritate despre sentimente și femeile din viața sa.

ADVERTISEMENT

Probabil foarte multă lume se întreabă dacă juratul de la „Bravo, ai stil!” are sau nu iubită, celebrul designer dezvăluind într-un interviu pentru „Libertatea de weekend” care este adevărul gol-goluț.

Vedeta a mărturisit că nu dorește să-și afișeze viața privată la tapet, însă un lucru este cât se poate de cert, Cătălin Botezatu nu a fost niciodată singur, în ciuda faptului că în prezent nu se afișează cu nicio domnișoară la evenimente sau în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, dezvăluiri sincere din viața privată. Ce spune despre iubită

Renumitul creator de modă a luat decizia de a păstra viața intimă privată, după ce în trecut a fost extrem de deschis. Juratul de la Kanal D spune că a învățat foarte multe din vechile relații amoroase, reușind în cele din urmă să conștientizeze că viața sa nu trebuie transformată într-un subiect de presă.

„Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă în tinerețe cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămână așa, un secret bine păstrat.

ADVERTISEMENT

Chiar și dacă e vorba de familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum”, a mărturisit designerul, relatează libertatea.ro.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari de la noi, jobul său ocupându-i foarte mult timp. Așa se face că vedeta nu are foarte mult timp pentru sine, declarând la un moment dat că nu a cunoscut fericirea deplină.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, juratul show-ului „Bravo, ai stil!” spune că se bucură de toate lucrurile simple, viața sa fiind într-un fel haotică, dar organizată. Bote a dezvăluit că odată cu înaintarea în vârstă a învățat să aprecieze acele momente mărunte, cum ar fi timpul petrecut cu animalul său de companie.

„Întotdeauna am găsit fericirea în lucrurile simple, în momentele frumoase. Am învățat, odată cu maturitatea, să mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de un om care mă face fericit, fie că este partenera de viață sau prietenii mei.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit când ies cu prietenii mei la masă, sunt fericit când mă duc la pensiunea lui Mary, la munte. Ea are grijă de mine ca de copilul ei și zâmbetul ei cald îmi aduce fericirea.

Sunt fericit când cățelușul meu, Gucci, care are șase luni, după ce îl cert când face prostioare, pare că îmi zâmbește. Sunt norocos din acest punct de vedere, pentru că am parte de momente în care pot spune că sunt fericit”, a completat vedeta, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!