Life

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cine va primi averea de peste 100 de milioane de euro

21.10.2020 | 07:51
Catalin Botezatu sia facut testamentul Cine va primi averea de peste 100 de milioane de euro
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cine va primi averea de peste 100 de milioane de euro Sursa foto: ziare.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a hotărât cum i se va împărți averea după moarte. El a mărturisit că și-a făcut deja testamentul și a decis ca o parte consistentă din averea, estimată la 100 de milioane de euro, va merge către mai multe aziluri de bătrâni.

Restul de bani îi va moșteni o persoană inportantă din viața designerului, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, dar nu e vorba de părinții acestuia, el precizând că a avut grijă ca cei ce l-au crescut să aibă tot ce au nevoie până la sfârșitul zilelor.

ADVERTISEMENT

Botezatu a agonisit, până la vârsta de 53 de ani, o sumă considerabilă, aproximativ de 100 de milioane de euro. Acesta este proprieterul a trei fabrici de confecții, are 5 magazine proprii de distribuție, iar produsele i se vând în peste 60 de magazine secundare, scrie cancan.ro.

Cătălin Botezatu a hotărât cum să-și împartă averea după moarte. Cum arată testamentul acestuia

Celebrul critic de modă a dezvăluit cum a hotărât să împartă banii pe care i-a strâns până acum: “De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie.

ADVERTISEMENT

O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus el pentru viva.ro.

Bote recunoaște că a avut nevoie de mai multe case pentru a depozita bunurile de valoare pe care le deține, haine și accesorii de lux:„nu există un dressing, ci mai multe case care sunt transformate în dressinguri. Deci la mine nu există o încăpere care să se numească dressing, există o casă imensă care s-a transformat în dressing și case cu dressinguri”, a spus el, potrivit sursei anterioare.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, probleme de sănătate

Juratul de la Kanal D s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancer la colon, combinată și cu probleme cardiace. La sfârșitul anului trecut, Cătălin a fost operat la o clinică din Turcia și i s-a extirpat o porțiune din intestinul gros. El urmează să revină la clinica respectivă pentru a verifica dacă lucrurile merg bine.

„Sunt foarte bine cu sănătatea, în aceste momente aştept să merg la control, în Turcia, atunci când terminăm filmările pentru “Bravo, ai stil Celebrities”. Sunt foarte prudent, dar optimist, şi cred că totul va decurge perfect”, a spus acesta, luna trecută, pentru click.ro

ADVERTISEMENT

Fostul fotomodel a recunoscut că momentele prin care a trecut nu au fost deloc ușoare, dar și că s-a bucurat de sprijinul oamenilor apropiați pentru a trece peste clipele dificile. El a mai spus și că apropierea de divinitate și Biserică a fost un factor care l-a ajutat să depășească acea cumpănă.

„Oamenii trebuie să supraviețuiască și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugam. Mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut”, a spus el la TV, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT