Life

Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția la Monaco! Designerul dezvăluie câte flori s-au folosit la decor: „Este o nebunie”

Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția la Monaco. Designerul nu s-a aflat pentru prima dată la Monaco. El a donat o rochie în scop caritabil și a îmbrăcat personalitățile de la bal.
29.06.2022 | 18:51
Catalin Botezatu sia prezentat colectia la Monaco Designerul dezvaluie cate flori sau folosit la decor Este o nebunie
Cătălin Botezatu și tenorul Alin Stoica cu familia s-au întâlnit la Monaco. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția la Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco, ce a avut loc în prezența unor oaspeți de seamă, într-o atmosferă de vis. Doamnele au purtat rochii de bal cu tiara sau diademă. Dar și domnii au respectat dress code-ul de la bal și au venit îmbrăcați de ceremonie. Celebrul bucătar șef, Philippe Joannes a realizat preparatele scumpe și fine. În meniu s-a aflat și homarul albastru, o specie rară și scumpă, ce este achiziționat cu cel puțin 500 de dolari bucata, iar pe masa unui restaurant de lux, prețul lui crește. Balul s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Prințului Albert de la monaco. Evenimenul a fost organizat cu măiestrie de soprana Delia Grace Noble.

Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția la Monaco

Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția la balul de la Monte Carlo, ce s-a desfășurat la Hotelul Hermitage, sub înaltul patronaj al Prințului Albert de la Monaco. evenimentul a avut loc pe data de 25 iunie, dar designerul abia a revenit în România. Celebrul designer a făcut furori cu rochiile sale și, în exclusivitate pentru FANATIK, ne arată cum a fost decorată locația, și ne dezvăluie câte flori s-au folosit, pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Am avut privilegiul să fiu la balul de la Monaco. Uitați-vă aici, este o nebunie. Peste patruzeci de mii de fire de trandafiri și de alte flori. Este o sală minunată, cea mai frumoasă din Hotel Hermitage, unde s-a desfășurat celebrul bal al Prinților și Prințeselor. Aici am avut o prezentare de modă. Am avut această șansă, să fac prezentarea de modă”, a declarat pentru FANATIK, Cătălin Botezatu.

https://www.youtube.com/watch?v=ghpCwM03jvE

Cătălin Botezatu a mai luat parte la acest eveniment, în anii trecuți, când a primit invitația de a onora cu prezența sa. La bal au mai fost prezenți și alți români precum: tenorul Alin Stoica și soția sa, dar și designerul Mirela Novak. În timp ce Alin Stoica a încântat audiența, celebrul designer din România susține că a realizat costumele pentru cei de la Monaco și spune că este onorat că s-a numărat printre sponsorii de acolo.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur să fiu din nou la acest bal, la Monaco. De data aceasta, la Hotel Hermitage, cu Orchestra Națională a Carabinierilor din Italia, alături de nume mari din Operă, cântăreți celebri, balerini, oameni de artă. Am realizat costumele pentru cei de aici, și iată, sunt onorat să mă număr printre partenerii acestui eveniment”, a declarat designerul pentru FANATIK. 

”Am donat o rochie”

Balul patronat de Prințul Albert a avut și un scop caritabil, acela de a strânge bani pentru un scop nobil. De aceea, designerul Cătălin Botezatu a donat Fundației Prințesei o rochie de-a sa, care s-a aflat pe lista donațiilor importante.

ADVERTISEMENT

”La Fundația Prințesei de Monaco, mă număr printre cei care au donat caritabil, o rochie”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a arătat cum a fost la celebrul bal de la Monte Carlo, care s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Prințului Albert de la Monaco. Însă nu se știe, că celebrul bal cu tradiție a fost organizat de o româncă, soprana Delia Grace Noble, care a primit o scrisoare de mulțumire din partea primarului. Compania prin care soprana a organizat evenimentul este Nobile Monte Carlo.

ADVERTISEMENT
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după...
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu,...
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu, recuzată și transferată în aceeași zi
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au...
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au intervenit în forță!
20 de judeţe intră de la 10.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
20 de judeţe intră de la 10.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vreme severă până joi dimineaţă
Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască...
Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în...
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident. 'Va fi o recuperare lungă'
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în...
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a...
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a urmat apoi
Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palat
Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palat
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să...
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia...
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia că dormea în camion. „Șeful preferă să plătească amenda, e mai ieftin decât hotelul”
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al...
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor scapă de problemele cu banii? Ce veste a primit