Life

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu le desființează pe fetele de la Puterea dragostei. Ce greșeli au făcut

24.02.2021 | 19:33
Catalin Botezatu si Raluca Badulescu le desfiinteaza pe fetele de la Puterea dragostei Ce greseli au facut
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu și Raluca Botezatu au comentat ținutele purtate de fetele de la Puterea dragostei, iar analizele pe care cei doi specialiști într-ale modei le-au făcut nu au fost dintre cele mai plăcute.

Cei doi jurați de la „Bravo, ai stil” au mărturisit că urmăresc reality-show-ul matrimonial difuzat de Kanal D, ba chiar s-au autoinvitat pentru o săptămână în casa din Istanbul pentru a discuta cu concurenții.

ADVERTISEMENT

Raluca și Bote au mai spus în emisiunea în care au fost invitați că sunt fascinați nu doar de mecanica emisiunii, ci și de prezentatoare, Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută datorită primului sezon al show-ului de modă unde cei doi sunt jurați.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, verdict fashion pentru fetele de la Puterea dragostei

Prima concurentă pe care au comentat-o a fost Adriana, care a purtat la un moment dat într-o goală aceeași rochie pe care o are și Raluca Bădulescu, fapt pentru care a primit aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Alexandra are foarte multe tatuaje. Este una din preferatele mele din casă. Bă, păpuși sunt! Dacă poartă imprimeuri, trebuie să fie atente la ce poartă. Cu mâna aia tatuată, ori porți mânecă lungă, ori ceva simplu”, este comentariul Ralucăi Bădulescu vizavi de o rochie purtată de sora Adrianei în emisiunea Corneliei Ionescu de pe Youtube.

Lui Botezatu, respectiva ținută i s-a părut cam învechită, ba chiar a spus că nu îi place că are atâtea tatuaje: „Eu nu sunt de acord cu atâtea tatuaje la o femeie”.

ADVERTISEMENT

Andrada și Mădălina nu sunt pe placul celor doi

Despre Andrada, cuvintele nu au fost tocmai elogioase: „În sfârșit a apărut un picior la vedere, sugrumat de o sandală, urâțică. Noi am vrea să spunem ceva drăguț, dar ne macină niște păreri. E o rochie foarte încărcată. În peisaj e ceva nășistic (n.r.: de nașă)”.

„Asta și iarna crezi că umblă decupată? Ea stă așa tot timpul cu fustele, stă bine rău, e frumoasă rău. Asta e preferata mea. Toate fetele sunt frumoase, de băieți nu mă pronunț, io, finuță”, a comentat Raluca Bădulescu atunci când a apărut Aya pe ecran.

ADVERTISEMENT

În cazul Mădălinei, părerile celor doi nu au fost încântațI: „Arată ca o varză de Bruxelles. Ne-ați înnebunit. Nu există copii la Gianbatista Valli. Sunt volane peste volane de tul. Bă, măcar să fie o rochie frumușică”.

 

 

ADVERTISEMENT