Life

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu o laudă pe Andreea Esca. Ce ținută a fost aplaudată de cei doi critici de modă – Foto

28.07.2020 | 16:30
Catalin Botezatu si Raluca Badulescu o lauda pe Andreea Esca Ce tinuta a fost aplaudata de cei doi critici de moda  Foto
Cătălin Botezatu o consideră impecabilă pe Andreea Esca din punct de vedere stilistic. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au comentat ținutele purtate de vedete în rubrica pe care o realizează în cadrul emisiunii Teo Show, iar una dintre cele lăudate a fost Andreea Esca.

Andreea Esca, apreciată de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu pentru ținutele alese

Cei doi jurați de la „Bravo, ai stil Celebrities” au comentat ținutele all white purtate de vedete. Printre personajele pe care l-au analizat s-au numărat Giulia Anghelescu, Giulia Nahmany, Mira și Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Cea mai lăudată din seria vedetelor din rubrica „Așa da, așa nu” a fost Andreea Esca, surprinsă într-un studio foto.

„Nimic greșit la Esca. Îi faci o poză într-un studio, promovare, ceva. E impecabilă. Nu am ce să comentez”, au concluzionat Ralu și Bote după ce au văzut poza prezentatoarei știrilor de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Recomand acest tip de rochie oricărei siluete”, a completat apoi Raluca Bădulescu.

Giulia Nahmany, făcută praf: „Sânii au luat-o pe cărare, spre lac”

La popul opus s-a aflat Giulia Nahmany, a cărei rochie nu a atras aprecieri, însă nu doar ceea ce a purtat a fost criticat, ci și atitudinea femeii.

„Ce e cu infantilismul ăsta la vârsta ei? Are o vârstă, o verdicalitate. De ce își face o poză ca o copiliță cu baloane? De ce își face pozele alea cu baloanele și cu lacul în spate?”, a spus Cătălin Botezatu deloc impresionat de ținuta all white purtată actrița israeliancă.

ADVERTISEMENT

„Părul e prea coafat pentru rochița asta lejeră. I-aș recomanda totuși un sutien tip push-up fără bretele, pentru că sânii au luat-o pe cărarea aia din spate, spre lac”, a comentat și Raluca Bădulescu.

Terci a fost făcută și Mira, care a purtat o rochiță ce li s-a părut vulgară celor doi critici de modă. Au mai primit aprecieri, în schimb, Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la PRO TV și Giulia Anghelescu.

ADVERTISEMENT
cătălin botezatu andreea esca
Cătălin Botezatu apreciază cum se îmbracă Andreea Esca. Sursa foto: captură Kanal D

Mai jos, imaginea pentru care a fost aspru criticată Giulia Nahmany: