Life

Cătălin Botezatu știe ce vor femeile de la el: ”E important să marchezi bine, dar cel mai important e altceva”

Cătălin Botezatu știe ce vor femeile de la el. Creatorul de modă este de părere că statutul său social și financiar reprezintă un mare avantaj pentru femeile interesate de el.
02.03.2022 | 08:24
Catalin Botezatu stie ce vor femeile de la el E important sa marchezi bine dar cel mai important e altceva
Cătălin Botezatu știe ce vor femeile de la el. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu (55 de ani) este de părere că femeile aleg bărbați cu o situație financiară bună, care să le asigure stabilitate. Chiar designerul spune că, de multe ori, s-a simțit “vânat” pentru statutul său.

Cătălin Botezatu știe ce vor femeile de la el

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities consideră că situația financiară bună reprezintă un aspect foarte important pentru majoritatea femeilor.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă spune că sunt multe femei care își doresc o viață bună alături de cineva stabil din punct de vedere financiar, ceea ce nu este un lucru rău, în opinia sa.

“E important să marchezi și bine, dar eu zic că cel mai important acum pentru femei e altceva, este bunăstarea.

ADVERTISEMENT

Există deja o vânătoare din asta după bărbați cu bani și care să le asigure, ceea ce nu e rău, Doamne ferește, să le asigure un trai OK, numai că, după cum știți, sunt foarte multe femei și prea puțini bărbați și atunci se bat pe ei!

Dar, cu siguranță, eu vă pot spune cu mâna pe inimă că majoritatea femeilor își doresc stabilitate, un iubit, un soț, un amant cu bani, hai să spunem lucrurilor pe nume! Vorbim de la 25 de ani în sus, că până la 25 mai copilăresc!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Designerul este conștient că și el a fost “vânat” pentru statutul social, dar nu este deranjat de acest lucru. Botezatu spune că este ceva normal pentru o persoană publică cu o influență puternică.

“E mișto să fii așa vânat! Să te simți trofeu e OK. Eu sunt conștient de asta, nu pot să spun: ‘Da, mă iubește că sunt eu frumos, drăguț, nu?’.

ADVERTISEMENT

Știu foarte clar că, de la un moment dat, în viață, dacă ajungi o persoană publică puternică, ești vânat și nu e nimic rău în asta! Asta e viața, peste tot e la fel, nu numai în România!”, a mai spus creatorul de modă pentru sursa citată.

Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin Botezatu

La începutul anului, Cătălin Botezatu a dezvăluit cum ar vrea să fie femeia perfectă din viața lui. Este foarte important ca aceasta să-i semene în multe privințe. Totodată, viitoarea lui iubită trebuie să iubească aventura și călătoriile la fel de mult ca el.

“Pentru mine îmi doresc acum, pe plan sentimental, o femeie care să fie… să semene puțin, din punctul de vedere al caracterului, cu mine, o femeie căreia să-i placă aventura, căreia să-i placă să călătorească foarte mult.

O femeie căreia îi place să se bucure de orice lucru, o femeie care trebuie într-adevăr să fie și ușor cosmopolită, ușor fițoasă, în sensul bun al cuvântului, pentru că nu aș putea să mă regăsesc lângă o femeie simplă., a explicat Cătălin Botezatu pentru ciao.ro. 

ADVERTISEMENT