Life

Cătălin Botezatu, adevărul despre ”descinderea” de la ziua sa de naștere și firma care livrează teste de salivă: „E o ipocrizie”

Cătălin Botezatu a clarificat două dintre subiectele fierbinți care îl au în prim plan: așa-zisa descindere de la petrecerea zilei sale de naștere și legătura sa cu firma Viggo Fashion.
06.12.2021 | 11:29
Catalin Botezatu adevarul despre descinderea de la ziua sa de nastere si firma care livreaza teste de saliva E o ipocrizie
Cătălin Botezatu, declarații despre firma care livrează teste de salivă în școli
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu e din nou omul momentului, iar în ultimele zile au apărut tot felul de informații despre creatorul de modă, pe care acesta a dorit să le clarifice, în exclusivitate pentru FANATIK.

Presa a scris că sâmbătă, 4 decembrie 2021, că polițiștii ar fi descins la petrecerea zilei de naștere a designer-ului, care a avut loc într-un local din Herăstrău.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor care au apărut în spațiul public, s-ar fi dat mai multe amenzi pentru nerespectarea programului de funcționare a localului, căci după ora 21:00 nu se mai permit petrecerile în condițiile stricte de pandemie.

Cătălin Botezatu, despre ”descinderea” de la ziua sa de naștere: „Poliția nu a spart nicio petrecere”

Botezatu neagă că polițiștii ar fi “spart” petrecerea și susține că regulile s-au respectat ca la carte. Vedetele ar fi ajuns la ziua sa undeva în jur de 16:00, iar cei mai mulți invitați au părăsit localul începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Au rămas la final doar Botezatu și câțiva angajați, însă party-ul nu a mai continuat după ora 21:00, așa cum s-a spus, ne-a mărturisit vedeta.

„E o minciună. Eu eram invitat la ziua mea în acel local și le-am spus invitaților că de la 21 trebuie să plece. S-au respectat toate regulile. Nu a existat nicio descindere. N-a fost niciun tărăboi, așa cum s-a scris. La ora 20:30 au început să plece pe rând, iar Poliția nu a spart nicio petrecere.

ADVERTISEMENT

Mereu Poliția stă în fața localurilor să se asigure că se respectă totul. Suntem deja obișnuiți cu asta. E o ipocrizie, că vezi, Doamne, au stat oamenii unul lângă altul. Aș putea da exemple de cluburi în care oamenii au stat unul lângă altul, dansând, dar nu vreau să intru în polemici.

La 21 fix s-a oprit muzica. La 21:05 eram doar eu și angajații: chelnerii, câțiva agenți de pază și cam atât. Nu a fost nicio petrecere după ora 21. În cazurile în care se încalcă legea, se dau amenzi în mod normal. La petrecere toți au respectat regulile”, a declarat Cătălin Botezatu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a lămurit și un alt subiect care s-a vehiculat în ultimele zile pe mai toate site-urile. Creatorul de modă dezminte informația potrivit căreia ar fi acționar al firmei care a adus teste de salivă. Este vorba despre testele flosite în școli și grădinițe.

Creatorul de modă susține că nu are nicio legătură cu firma care livrează testele de salivă: „Mă ocup doar de partea de haine”

Bote este doar imaginea respectivului holding, iar el se ocupă de partea de haine, susținând că nu are nicio treabă cu firma care livrează testele de salivă. Creatorul de modă a lămurit și isteria care s-a creat legat de felul în care au fost ambalate testele respective, având informații prețioase din interior.

„S-au făcut licitații transparante. Nu am nicio legătură cu firma care a adus testele de salivă. Eu sunt imaginea Viggo Fashion. Este vorba despre un holding, iar eu mă ocup doar de partea de haine. Nu am nicio legătură cu firma care a adus testele de salivă.

Oricine putea participa la licitații. Legat de felul în care au fost ambalate testele, peste tot e așa. Guvernul a zis clar: aduceți-le cât mai repede, pentru că avem nevoie de ele ca de aer, indiferent cum sunt ambalate. Culmea este că testele acestea chiar erau în set-uri de câte 5-10. Nu erau zeci sau sute la grămadă să fie vreun pericol. A existat un protocol care s-a respectat, dar, repet, nu am nicio legătură cu aducerea testelor de salivă”, a ținut să precizeze Cătălin Botezatu care a împlinit 55 de ani, pe 3 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT