Life

Cătălin Botezatu trece din nou prin clipe grele. Ce i-au descoperit medicii

12.02.2021 | 15:48
Catalin Botezatu trece din nou prin clipe grele Ce iau descoperit medicii
Cine este Alexandru, fratele vitreg al lui Cătălin Botezatu. Ce relație are cu celebrul designer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu trece din nou prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Celebrul designer a învins cancerul la colon cu mai bine de un an în urmă, după ce a trecut prin clipe de coșmar, iar acum riscă să facă diabet. 

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut o vizită în Turcia pentru niște analize, unde a fost avertizat căî trebuie să aibă mai multă grijă la stilul de viață. Alături de el a mers și Eva Pavel, consilierul medical al creatorului de modă.

ADVERTISEMENT

Problemele nu s-au terminat definitiv pentru Cătălin Botezatu, fiind nevoit să -și verifice des starea de sănătate și să facă analize regulat.

Cătălin Botezatu trece din nou prin clipe grele. Ce i-au descoperit medicii

Cătălin Botezatu a ajuns pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de mai mult timp. Însoțit e consilierul său medical, designerul a mers în Turcia pentru a-și face un set de analize, iar rezultatele nu au fost tocmai ce ar fi vrut să audă.

ADVERTISEMENT

Deși a fost avertizat să aibă mai multă grijă la alimentație, Cătălin Botezatu nu a ascultat și nu a ținut cont de regulile pe care trebuie să le respecte.

În urma rezultatelor la analize, designerului i s-au impus mai multe restricții. Cătălin Botezatu nu mai are voie să consume dulciuri, altfel riscă să facă diabet. Chiar dacă va fi greu, nu are altă variantă, dacă vrea ca starea sa de sănătate să fie una bună.

ADVERTISEMENT

„Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri.

Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a transmis Cătălin Botezatu, scrie ciao.ro.

ADVERTISEMENT

În toamna anului 2019, juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a suferit o operație complicată, fiind diagnosticat cu cancer la colon. Din fericire, Cătălin Botezatu a reușit să iasă învingător din această luptă, iar acum face tot posibilul să nu-și pună în pericol sănătatea.

ADVERTISEMENT