Life

Cătălin Botezatu vrea câte o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu: „Femei top”

Cătălin Botezatu a spus cine sunt femeile din showbizul românesc cu care și-ar dori să aibă câte o aventură de noapte. Pentru el, acestea sunt adevărate regine.
18.11.2022 | 16:49
Catalin Botezatu vrea cate o aventura de o noapte cu Andreea Berecleanu Madalina Ghenea si Mihaela Radulescu Femei top
Cătălin Botezatu, fascinat de Mădălina Ghenea și Andreea Berecleanu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a făcut declarații picante în emisiunea lui Cătălin Măruță, în fața sosurilor la fel de iuți. Designerul a spus cine sunt femeile cu care și-ar dori să aibă câte o aventură de o noapte.

Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu, femeile care l-au cucerit pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a încălcat interdicția mamei și a medicului său și a acceptat invitația la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri inedite. Pentru că în urmă cu șase luni a suferit de pancreatită acută, a evitat pe cât posibil să mănânce iute.

ADVERTISEMENT

Designerul a spus, printre altele, că nicio femeie din showbizul românesc căreia i-a făcut avansuri nu l-a refuzat vreodată.

De altfel, printre numele de femei celebre pe care le-a menționat și pentru care și-a riscat sănătatea se numără și Lidia Buble, proaspăt condamnată la închisoare cu suspendare, și Cristina Ich.

ADVERTISEMENT

Totuși, când a fost nevoit să menționeze cine sunt cele cu care și-ar dori să aibă câte o aventură de o noapte, le-a numit, fără să stea pe gânduri pe Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu.

„Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea top. La rege trag regine”, a spus Cătălin Botezatu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, aventuri cu femei celebre din România

De-a lungul anilor, Cătălin Botezatu a fost văzut la brațul unor prezențe feminine dorite și admirate de multă lume. Bianca Brad l-a convins să intre în lumea modei, iar pe o altă Bianca, de data aceasta Drăgușanu, a ajutat-o să devină celebră și să-și facă un nume în România.

Totuși, o legătură specială a avut-o cu Vanda Vlaslov, care i-a fost de două ori iubită, în 1997 și în 2002. Despre ea, celebrul creator și-a amintit cu drag și a mărturisit că regretă faptul că nu au rămas împreună.

ADVERTISEMENT

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt pentru mine niște femei extraordinare.

Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Le respect și le iubesc. Vanda a rămas într-unul din sertarele inimii mele. Nu am mai văzut-o, dar cred că este ok”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT